Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kouzelném světě může síla lásky svět zachránit... nebo jej úplně zničit! Jack Woods je obchodníkem, který si pronajal chatu v Irsku, aby si konečně odpočinul od práce. Netušil však, že jeho dočasný domov je také domovem malých skřítků. Sen o odpočinku se rázem vypaří jako pára nad hrncem a Jack se snaží urovnat hádku mezi skřítky a čarovnými postavami v jejich kouzelné zemi. Jak to všechno skončí? Samozřejmě svatbou... nebo raději dvěma... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších "Hallmaroviek", a pre mňa osobne aj veľká nostalgia z čias, keď to prvýkrát vysielala STV, so skvelým slovenským dabingom (myslím že to bolo počas Vianočných sviatkov 2000, alebo 2001). Pekný príbeh, fungujúci humor aj romantika, obstojný scenár, sympatické postavy, skvelá hudba a hlavne... neskutočne vydarený kasting a nádherné prostredie írskeho vidieka. No čo viac sme si mohli priať na nedeľné popoludnie ? ()

Ivetak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si pustila na doporučení mé kolegyně. Byla jsem doma sama a říkala jsem si, že to bude fajn pohádka před spaním. No vzhledem k tomu že se mi chtělo spát už před tím, tak tohle mě dorazilo úplně. Asi v polovině filmu jsem si říkala, sakra, vždyť už musí být konec, co tam chtějí ještě vymýšlet. A oni vymýšleli a vymýšleli…. Všem doporučuji, před jakýmkoli filmem se podívejte kolik má minut. Tato nekonečná pohádka měla bez mála 3 hodiny! Ale abych jen nehanila, 2 hvězdy jsem přeci jen kvůli něčemu dala. Na tu dobu byla vážně hezky natočená a proto se na to dalo celkem bez větších problémů dívat. Ve filmu jsou některé krásné záběry Irska a dokonce zazní i irská muzika. A kdo má rád příběhy o vílách a skřítcích, určitě si přijde na své:-) ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Hezký pohádkový příběh zasazený do magické irské přírody pro malé i velké. Každý si v něm najde to své. Irsko je kouzelná a uchvacující země, které se velmi snadno podlehne. Příběh se inspiroval Romeem a Julií. Souhlas, láska může zachraňovat nebo ničit. Je to úžasná síla. Bez ní se nedá žít. Překvapila mě přítomnost Whoopi Goldberg. Ta sem teda zapadla. Viděno jako dvoudílný film. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je moje dětství! Byla to tehdy velká láska, která doteď nerezaví. Děj se opírá o děj klasiky Romea a Julie (skřítkové a elfové), ale funguje to parádně. Milý, zajímavý, kouzelný a vtipný rodinný film, který nemůže být špatnou volbou! Ukázka irských tanců je pak velmi příjemným bonusem ve sledování! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pohádkoví Romeo a Julie ze země skřítků a víl osloví zejména dětské publikum. Když jsem byl mladší, tak se mi tento film celkem dost líbil, avšak s odstupem času si člověk všímá, jak hloupoučce a televizně je to celé natočené. Některé postavy mi nyní, po letech, přišly svým chováním a zejména smýšlením nadmíru nesympatické. Na druhé straně musím pochválit pěkné prostředí irského venkova s jeho tradiční atmosférou - tanečky, pivo, veselí - a nápaditě až bizarně pojatou postavu Velké Banshee v podání Whoopi Goldberg. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama