Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

lena60 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se vložit vypůjčené DVD s filmem do přehravače po důkladném prostudování zdejších ohlasů. Více než měsíc jsem v sobě hledala odvahu a musím přiznat, že vzhledem k vhodnému načasování (má potřeba odreagovat se u nějaké roztomilé blbůstky byla akutní) jsem se u této fantasmagorické parodie vcelku dobře bavila. Tak neuvěřitelně pitomé, že jsem nakonec měla chuť dát filmu i více než pouhé dvě hvězdy. ()

TICHOPAN odpad!

všechny recenze uživatele

Už zase a jsou čtyři!Všude byli třikrát, od všeho mají klíče, nezadýchají se a jsou full sexy, in, cool atd i ve chvilce vyvrcholení plnokontaktního průjmu.Ony nablblé děvy mne nejvíce dostávají do rozpaků projevujícím se mimo jiné i pupenci velkosti otočených štamprlat, rudnutím do šarlatové, otáčením kolenních kloubů na druhou stranu a následném propletením všech prstních výrostků na obou nohách.Girl s pootevřenými ústy drtící své nepřátele jen urputným pohledem nemajíc v jakékoliv situaci žádný problém tento rádobyfilm řadí sekce zbytečně vyhozených peněz a velice trapných záležitostí.... ()

Reklama

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je neskutečná blbost, z počátku to vypadalo jasně na odpad, ale na konec musím dát za tři...NEKAMENUJTE mě, vysvětlím. Film určený puberťačkám, které jistě budou vzhlížet k tomuto kvartetu extra agentek, budou si připadat "cool" a hrozně drsně...ale co když to není tak úplně pravda??? Snímek jde také brát jako parodii na špionážní filmy a v tom případě to není tak hrozné. Navíc zápletka, která zde plní hlavní dějovou linii obestírá naprostá originalita, to se v tomto žánru asi jen tak nevidí. A pak je tu také Jordana Brewster......Pokud si tyto aspekty připustíte a nebudete se stydět za své hodnocení (je jasné, že někteří lidé si o vás asi řeknou své....), vzejde vám celkem zábavná a oddychová věc. Já se pobavil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V maturitních písemkách je ukryt tajný test. Tento test neprověřuje jak umí studentky číst, psát nebo počítat. Ale zjišťuje jejich vrozenou schopnost lhát, podvádět, bojovat a zabíjet. Ten, kdo uspěje je přijat na tajnou polovojenskou akademii. Někdo jim říká svůdkyně, někdo jim říká špiónky, jen blázni jim říkají neviňátka. Ony sami si říkají agentky D.E.B.S Po představení kratičkého promo filmečku nazvaného jednoduše D.E.B.S. dostala režisérka a scénáristka v jedné osobě zelenou a natočila dívčí akčně špionážní film, za který by se nemusel stydět ani televizní kanál Disney Channel. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku. Je to blbé každým coulem a kdo se na to mimo cílených dívek vydrží dívat déle jak deset minut, vydrží už opravdu všechno. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Oh můj Budho, co za člověka může vymyslet tohle? Pravděpodobně někdo, kdo chce vydělat, přitom nechce 0% a udělá pro to cokoli. Aby tomu něco dali chlapi, tak obsadil moc pěkné holky a aby dohodily mladé holky aspoň pár procent, tak tam dá hafo romantických a kamarádských řečí. Výsledek hrozný, ale divi bych se, kdyby se film nezaplatil. Osobně nesnáším, když jde někdo točit film s tím, že to bude nic moc, ale třeba se pletu a autorům moc křivdím. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)

Reklama

Reklama