Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je neskutečná blbost, z počátku to vypadalo jasně na odpad, ale na konec musím dát za tři...NEKAMENUJTE mě, vysvětlím. Film určený puberťačkám, které jistě budou vzhlížet k tomuto kvartetu extra agentek, budou si připadat "cool" a hrozně drsně...ale co když to není tak úplně pravda??? Snímek jde také brát jako parodii na špionážní filmy a v tom případě to není tak hrozné. Navíc zápletka, která zde plní hlavní dějovou linii obestírá naprostá originalita, to se v tomto žánru asi jen tak nevidí. A pak je tu také Jordana Brewster......Pokud si tyto aspekty připustíte a nebudete se stydět za své hodnocení (je jasné, že někteří lidé si o vás asi řeknou své....), vzejde vám celkem zábavná a oddychová věc. Já se pobavil. ()

wierzbowski 

všechny recenze uživatele

Neuvěritelný. Ježiš to je chujovina ... jenže ... jestli dam míň než 5***** tak budu sám před sebou vypadat jako blbec. Celou dobu jsem se u toho přiblble usmíval. Jak se objeví v záběru Jordana Brewster, jsem uplně LOST. Sara Foster je taky velice přitažlivá. Forma (hmmm tam vlastně, žádná není...) zvítězila nad obsahem. Prostě a jednoduše. Člověk pořád hledá další Forrest Gumpy, Jehňátka, Vetřelce. Každý by měl mít právo na slabou chvilku ... ta moje se jmenuje D.E.B.S. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Krycie meno: Znicit Angelu Robinson. Vysanie posledneho zbytku zivota sposobuje zhliadnutie snimky. Trpnutie nad kazdou dalsou scenou je oraculum mucenia lesbickami, ktore nielen ze nemaju co ponuknut aspon do krasy vecnosti, ale primitivnym spravanim davaju jasne najavo: „odstrel si ma a vyhravas nadrzanu pandu“. Je tazke sa zorientovat v spleti upne odpadovej hnojariny, kde aj ten plagat Brewsterovej si musim dat z „detskej izby“ prec. Ponimanie tocenia filmov je zapadane prachom, nevstava odnikadial a smeruje k absolutnemu zaniku. Chýba akákoľvek nemoznost co i len jemne najst pozitiva tohto paskvilu. Komu sa to ma zapacit? Kto je cielovou skupinou? Pytam sa, ake urcenie, zaradenie, sebahodnotenie ma tento film. Postrádam zmysel, ciel toho vsetkeho. Nechajme lesbicky lesbickami, podme od tohto co najdalej, neobracajme sa a zabudnime uplne. Krycie meno: Znicit Angelu Robinson. [videne 23.10.2010, TV] ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, pro kterou cílovou skupinu je film určen, z počátku jsem měl jasno - dvanáctileté bravo girls, ale zápletka, kde zvítězí lesbistická láska a členka debs Devon Aoki hulí jednu cigaretu za druhou, mě malinko vyvedla z přesvědčení, film je tak debilní a stupidní, že mě bavil, do dialogů se raději nezaposlouchávejte, berte to jako relax a budete odměněni dívky jsou opravdu půvabné a nejlepší je záporňačka;) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat.. parta pohledných holek se stane agentkami do toho hlavní záporák je logicky taky pohledná žena.. A, aby se to okořenilo tak tu vznikne dokonce milostný vztah hlavní hrdinky a hlavní záporačky k tomu nějaké ty kýčovité zbraně... Jako skrz pohledné herečky se na to dalo koukat i se dokonce sem tam pousmát, ale vše okolo stálo za ... = 1z5 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)

Reklama

Reklama