Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mě nikdy moc nebavil. Ta zápletka, která se točí kolem toho, že je tu vrah gigolů, není úplně zlá, ale prostě mě to tak nebavilo jako první díl. Hlavně mi tu chybí nějaké ty lepší vtipy, protože tentokrát jsem opravdu neměl pocit, že by zde bylo něco, čemu bych se mohl zasmát. Deuce a T. J. jsou však pořád výborné postavy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Bláznivý a fekální humor. Kdo takový humor nemůže ani vystát, ten bude jistě zhnusen. Několik momentů je brutálně vtipných. Několik momentů je zase brutálně trapných. Když to člověk zprůměruje, tak z toho klidně takové 3* může vykouzlit. Několikrát jsem se od srdíčka zasmál a několikrát jsem se mlátil do hlavy, jak něco takového může autor vůbec myslet vážně. S druhým zhlédnutím by hodnocení zřejmě šlo skokem dolů. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po posledním maléru je Deuce Bigalow nucen uprchnout do Evropy, konkrétně do svobodného Amsterodamu, kde působí "jeho" pasák T.J. Ten se Deucovi svěří se svými obavami - někdo likviduje místní gigoly, a brzy bude i T.J. bez práce. Když je nakonec z vražd obviněn sám T.J., rozhodne se Deuce vrátit zpět do businessu, a pokusit se vraha nalákat na sebe ... Některé filmy by neměly mít pokračování. Je mi jasné, že na dvojku (od čehokoliv) stejně lidé zajdou, protože doufají, že nebude tak hrozná, jak obvykle je. S Deuce Bigalowem to je taky tak - zatímco jednička byla relativně vtipná, ve dvojce už aby člověk vtip hledal s lupou, a kromě docela podařených Bigalowových "klientek" si na nic jiného vtipného nevzpomínám. Trojku (jestli do toho Schneider pujde) si už radši nechám ujít... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Schneider mi nikdy moc nevadil, ostatní herci jsou v poho, pěkná Hanna Verboom (zde hraje Evu), občas jsem se zasmál -moře trapného a fekálního humoru, snaha o zápletku/// Jednička byla průměr, tohle je slabší. I přesto se jedná o (ne)pěknou oddechovou komedii, kterou buď přežijete a nebo ji neustojíte (doporočuju u filmu nejíst), v každém případě si odpočinete. Nejvíc se mi líbili samotní herci, převleky Eddieho Griffina a vůbec scénky s ním. Naopak ženský jsou stejně jako v jedničce dost *****. Přesné slovo mě nenapadá, ale raději nechtějte vidět. Jo a co myslíte o čem bude třetí díl?/// Celkem 46%/// ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu jsem se dobře bavil, ale za opravdu vysokou cenu. U jedničky byli vtipy celkem promyšlené a opravdu dobré, za to zde, když docházel nápad, tak tam dali scénáristé nějakou fekální nehoráznou kravinu, jen aby se divák pořád tlemil, ale právě to mě dost mrzelo a celkově u mě hodnocení propadlo na horší 3***. Scéna s Kočkou je nezapomenutelná. 45 % ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama