Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

  • USA Starship Troopers 2: Hero of the Federation (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší jednotka Federace se střetává s hordou nepřátelských brouků. Ale tentokrát na ni brouci čekají. Malá skupina vojáků, odříznutá na odlehlé základně od nejbližších posil, bojuje s daleko chytřejším a prohnanějším nepřítelem. Pokud stojí alespoň o malou naději, musí spojit své síly s nechvalně proslulým zrádcem Federace. V sázce nejsou pouze jejich životy, jde o záchranu celé lidské rasy. Jestli chtějí přežít, musí být rychlejší než brouci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak co si budeme nalhávat tenhle film jedničce nesahá ani po hmyzí kotníčky, ale jako takovej temnej malej bráška to neurazí. Jak film plynne, atmosféra houstne a na konci už je to opravdu brutální vybíjená a já se překvapivě bavil. Erotiku si zde také užijete takže si to shrneme. Pokud máte rádi nízkorozpočtové sci-fi horory, kde se sexuje, stříkají litry krve a nakonec už lítají ruce, nohy, hlavy, střeva a postavy padají jak mouchy po zásahu repelentem tak se budete bavit. Jen musíte překousnout, že s jedničkou to má společné asi jen to téma. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Oproti prvému dielu išla kvalita až nehorázne dole, s tým vcelku kvalitným prístupom Paula Verhoevena to má pramálo spoločného. Starship Troopers 2 je dosť nelogický, plný chýb a evidentne trpel nedostatkom rozumu (aj na B film je to málo). Herecké výkony skoro žiadne, ale to mi moc nevadilo. V týchto filmoch to nie je to prvoradé. Film plný tmy (čo mi vo filmoch nevadí), ale v tomto prípade išlo prostredníctvom tmy zakryť ten dementný prístup a absenciu nápadu. No ale 1* to odomňa má, aj keď tam nebola atmosféra, ale za tých pár krvavých efektov a poslednú milú dialógovú scénu pri nábore nových členov – „Pospěš si, špunte. Potrěbujem čerstvý maso do mlejnku.“ Ale ináč veľká bieda. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

O tři třídy horší než originál, ale 25 %? Zase tak hrozný film rozhodně nebyl. Na straight-to-video produkci je to koukatelné (obzvláště s přihlédnutím na sračky, které dnes v televizi běžně vídáme), ačkoliv divák musí hodně přivřít očka a tvůrcům odpustit jisté nedostatky způsobené mizerným rozpočtem. Pro porovnání Veerhovenova verze měla rozpočet 100 mil. dolarů, zatímco druhý díl si musel vystačit se sedmi. Musím smeknout nad tím, jak dobře se podařilo ztvárnit samotné brouky, kteří nedostatkem finančních prostředků moc netrpí, až na jisté výjimky. Samotný děj je velmi jednoduchý a prakticky celý film se odehrává na opuštěné vojenské základně. Jediné zcela nepochopitelné rozhodnutí je pro mě zasazení děje po událostech první Hvězdné pěchoty, ale přitom v něm hraje postava velitelky lodě, která už je mrtvá.... jak si to mám vysvětlit? Opravdu se nemohl film odehrávat paralelně s jedničkou s tím, že se jednoduše zaměřil na osud vojáků opuštěných na planetě brouků? Jediným vysvětlením je snad snaha tvůrců získat do filmu alespoň nějaké známé tváře, ale za jakou cenu? SPOILER: Vojáci najdou pár přeživších, kterým se podařilo schovat, ale jak se později ukáže, mají v sobě cizácké brouky, kteří je ovládli a teď se snaží zabít ostatní. V poslední třetině se tak z filmu stává spíše horor. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónov║ Katastrofa! V podstate ďalšia bečková zbytočnosť, ktorá na svojej pomerne krátkej ploche nič nové čo by sme už nevideli nepovie. Slabulinký odvar, čo beztak len vykráda Verhoevenov kino film, plus k tomu sa takmer celý dej odohráva na jednom mieste, pokus o nejaký zaujímavý vizuál je doslova tápanie v tme a hlavne že sa nezabudlo na nahotu, jedine triky sa ale dali prekusnúť, preto nedávam čistý odpad. Tých 20% je akurát. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John W. Morgan a William T. Stromberg: 1. Fed Net - John Morgan ,2. Battle at Z.A. ,3. Retreat to Devi ,4. Storm ,5. The Fortress ,6. Red River Mercy ,7. Fortress Search ,8. Attack! ,9. Dax Released / ,10. DMZ ,11. Bug Zapper ,12. Reunion ,13. Sniff Factor ,14. Psychic Shakedo ,15. Kitchen Scene ,16. Soda Wakes ,17. Door Jam ,18. Reappearing Cre ,19. Soda's Tongue ,20. Joe's Smile ,21. Sahara and Dax/ ,22. Finger Food ,23. Vision Dream ,24. Spying on the G ,25. Tail O' The Bug ,26. Transition ,27. Meeting With Di ,28. Lieutenant Dill ,29. Dax Arrested ,30. The Rape of Rak ,31. Vengeance ,32. Rake's Sacrific ,33. Soda Fizzles ,34. The General Exp ,35. Kill Them All! ,36. Dax's Last Stan ,37. Fed Net / Epilo ,38. End Credits ()

Galerie (14)

Zajímavosti (18)

  • Tvůrci museli redesignovat podobu zbraní, jelikož původní rekvizity z Hvězdné pěchoty (1997) byly poloautomaty na slepé náboje, u kterých hrozilo, že by se ve scénách zasekávaly a bylo by nutné scény opakovat, na což nezbýval rozpočet a taktéž kvůli ceně za slepou munici. Proto byly nahrazeny rekvizitami, na kterých šlo udělat pouze levné světelné záblesky. (Tarmenel)
  • V jedné scéně filmu se hlavní postava má podle scénáře oholit, ale jelikož se tvůrci obávali, že by neudrželi kontinuitu s na přeskáčku natáčenými záběry a nemohli si dovolit záběry případně přetočit, tak se hlavní postava sice natře holící pěnou, ale nechá se od holení rozptýlit a oholená je až v závěrečné sekvenci filmu. (Tarmenel)

Reklama

Reklama