foto

Dan O'Herlihy

  • nar. 1.5.1919
    Wexford, Irsko
  • zem. 17.2.2005 (85 let)
    Malibu, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1998 Rat Pack (TV film)
1993 Láska, podvod a loupež (TV film)
1991 Pirates of Dark Water, The (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
RoboCop 2
1988 A Waltz Through the Hills (TV film)
1987 Dead, The
RoboCop
1986 Dark Mansions (TV film)
Whoopee Boys, The
1984 Poslední hvězdný bojovník
Secret Servant, The (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Last Day, The (TV film)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Halloween 3
Nancy Astor (TV seriál)
1981 Artemis 81 (TV film)
Death Ray 2000 (TV film)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Mark Twain: Beneath the Laughter (TV film)
1977 Deadly Game (TV film)
Generál MacArthur
Good Against Evil (TV film)
1976 Banjo Hackett (TV film)
Dlouhá dobytčí stezka (TV film)
Quest, The (TV seriál)
1974 Datlové semínko
Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
QB VII (TV seriál)
1972 Carey Treatment, The
Colditz (TV seriál)
People, The (TV film)
1970 Waterloo
1969 Big Cube, The
100 pušek
1968 How to Steal the World
1965 The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Selhání vyloučeno
1963 Travels of Jaimie McPheeters, The (TV seriál)
1962 Cabinet of Caligari, The
1961 King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
1960 One Foot in Hell
Terrible Beauty, A
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Imitation of Life
Young Land, The
1958 Home Before Dark
1957 That Woman Opposite
1955 The Purple Mask
Virgin Queen, The
1954 Bengal Brigade
Black Shield of Falworth, The
Robinson Crusoe
1953 Sword of Venus
1952 Actor's and Sin
At Sword's Point
Invasion USA
Operation Secret
1951 Highwayman, The
Soldiers Three
The Blue Veil
1950 The Iroquois Trail
1948 Kidnapped
Larceny
Macbeth
1947 Hladový vrch
Štvanec

Dokumentární

2000 Buñuel en Hollywood (TV film)
Revisiting 'Fail-Safe'
1988 John Huston and the Dubliners
1954 Hunters of the Deep

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace