Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti jsou roboti pověřeni podřadnými úkoly a prací, ale mají zakázáno vypadat přesně jako lidé, neboť panuje obava z toho, že by je mohli nahradit. Charles je sukničkář, který tajně používá přesnou repliku robota, aby se miloval se ženami, zatímco sám hraje videohry. Jednoho dne potká na kluzišti Elaine a zamiluje se do ní. Využije svého robota C2, aby se jí dvořil. Netuší, že Elaine má svou vlastní repliku robota E2, pomocí níž se dvoří bohatým mužům a sklízí úspěchy. Naneštěstí se roboti obou podvodníků setkají, zakoukají se do sebe a utečou na mexickou hranici, aby žili svobodným životem. Elaine a Charles musí spojit síly a zastavit je dřív, než jejich tajemství vyjde najevo. (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Niečo nové a vynikajúce. Žiadne vybuchujúce budovy, brutal akčné scény, "normálny život" dvoch ľudí a dvoch robotov s UI. Výber hl.herečky nie moc štastný, ale v konečnom výsledku dosť fajn. Čo tak mať robota dvojníka, ktorý robí všetky nepríjemné činnosti za vás? Super nápad. uvidíme ajnejaké posteľné a vášnivé scény o vtipných ani nehovoriac, celý príbeh je popretkávyný vtipom: "Nikdy jsem to nedelal.." "Neboj, ja asi 1000x..", "Jak si vedem?" "prvé 2 hodiny výborne, ďalsie 3 perfektne", "Musím čúrat a zvracet a ješte se zabít..", "dohajzlu, oni spolu píchaj..", "Odkdy medvedi vijou?" "když jsou nadržený?.... :)", "doufám, že budu mít noční múru a bude lepší jak tahle desná realita..", "kam jdeme na naši svadbu?", "ukážeme to cez "facetime"","je naprogramovana k iniciaci..", "to mne jako chce znásilniť?.." e2, c2 a moby hudba. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja som si "Robots" užil asi viac, než som reálne čakal. V jadre je to klasická romantická komédia, ktorú viete sledovať v pohode a má svojich pár trápnejších momentiek, no nie sú tu scénky, kde by som prevracal očami a premýšľam čo sa snažili tvorcovia povedať. Chvalabohu. Je to pravda, že keď sa stretne takáto dvojka, vznikne z toho niekoľko zaujímavých situácií, no istým spôsobom musím uznať Elaine, keď o Charlesovi zhodnotí, že je absolútne nepoužiteľný pre život. Pretože je to pravda. Nechcem ju nejako obhajovať, no ako chalan, ktorý nie je schopný ani založiť oheň a urobil všetko čo bolo v jeho silách, aby to urobil mi prišlo neskutočne úbohé. Ozaj si žil vo svete, kde sedieť na gauči a nechať svojho robotického dvojníka vybaviť všetko za seba. Ale páči sa mi ako sa vzťah medzi nimi postupne buduje, ako ich C2 a E2 dokážu obalamutiť... je tam pár momentov s E3, ktoré ma teda poriadne pobavili a v jadre ide dobrú oddychovú záležitosť, ktorá ma neurazila. Pozrel by som si to znovu? Asi nie. Ale na jedno pozretie stačí. Hodnotenie: B ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

W+W. Woodley + Whitehall. A ešte duplicitne. To je dosť aj na žalúdok eskamotéra. Navyše ten humor. Humor založený na fuckovaní a úbohosti neoholeného chlapa. Taký trend sa tu nejak usadil a v komédiách vraj osvedčil. Nechať z chlapa robiť chuja. A celková robotická premisa je teda dosť trápna. Akože využívať robota na to, aby namiesto mňa chodil na rande a šukal. Fíha, to je výhodný nákup! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Roboti je sice na jednu stranu až nevídaně prostinký a naivní filmeček, ovšem je až šokující, jak moc mě přesto bavil. Ovšem ono to vlastně až tak šokující ale vlastně není, jelikož na druhou stranu i přes ty dvě výše zmíněné výtky disponují Roboti kupodivu dost netuctovou zápletkou, která je sice samozřejmě předvídatelná, zároveň ale disponuje mnoha nápaditými a nečekanými momenty, krom toho má i skvělý spád a pořád se v ní něco děje. Navíc Roboti v podstatě ale v rámci nezbytné tolerance fungují i ve všech ostatních ohledech. Sice je to fakt skutečně jednoduché a zatraceně nenáročné, ovšem má to svojí vlastní takovou rozvernou atmosféru, humor zde též funguje ve většině případech opravdu vtipně a hlavně snad ani jednou nesklouzl k nějaké trapnosti, což považuji za vážně nečekané, překvapila mě i slušná nekorektnost a vulgárnost, kde se s tím především ústřední postavy fakt nepářou, no a když už zmiňuji ty postavy, tak ty jsou vesměs zábavné a výrazné, k čemuž pak samozřejmě ale napomohl i velice sympatický casting, na čele se sympatickou dvojkou Woodley/Whitehall, kteří si jednak po celou dobu nic nedarují, ale zároveň to mezi nimi i jiskří a funguje prostě mezi nimi ta správná chemie, jaká má mezi takovými postavami být. Za mě se tak jedná o skutečně výtečnou nenáročnou jednohubku, která je svižná, vtipná, trefně obsazená, takže prostě rozhodně příjemná a zábavná podívaná. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo více než milé překvapení a závěr mě dostal, to bylo fakt vtipné. Komornost filmu nic neubrala, protože to mělo nápad a SW byla doslova k sežrání. V těch bílých punčocháčích? Lehce jsem pubertálně zíral.. Řada vtípků mě fakt dostala, ale celkové optimistické ladění filmu potěšilo více, než jsem původně čekal. Pár hezkých lokací udělalo kulisu k příběhu, který ukáže, že když ta láska přijde, tak je tu a je to vždycky nádherné. S nadsázkou 70%, protože mít po shlédnutí filmu dobrou náladu mi za to stojí. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (4)

  • Charles (Jack Whitehall) a Elaine (Shailene Woodley) se hádají, kdo bude spát v jediném křesle, když dům, který patří jeho bohatému nevlastnímu otci, má jistě ložnici. Mohli si prostě vzít matraci a dát si ji k ohni, aby se zahřáli. I když je více než pravděpodobné, že bohatý člověk by měl v takovém domě topení. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Novom Mexiku v auguste 2021. (Arsenal83)
  • Film je založený na knihe "Robot, ktorý vyzeral ako ja" od Roberta Sheckleyho. (Arsenal83)

Reklama

Reklama