foto

Jack Whitehall

  • nar. 7.7.1988 (30 let)
    Wandsworth, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jungle Cruise
2018 Louskáček a čtyři říše
2017 Jack Whitehall: At Large (TV film)
2016 Svátek matek
The Big Fat Quiz of Everything (TV film)
2015 The Bad Education Movie
2014 Jack Whitehall Gets Around: Live from Wembley Arena
2013 Ledové království
2012 Jack Whitehall Live
The Big Fat Quiz of the 90s (TV film)
The Big Fat Quiz of the Year (TV film)
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)

TV seriály

2019 Good Omens (TV seriál)
2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Decline and Fall (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
2015 Cockroaches (TV seriál)
Drunk History (TV seriál)
Walliams & Friend (TV seriál)
V čísle 9 (TV seriál)
La Couchette (S02E01)
2014 Mizerná výchova (TV seriál)
The Prom (S03E06)
The Exam (S03E05)
Fundraising (S03E04)
další epizody (6)
2013 Psychobitches (TV seriál)
Mizerná výchova (TV seriál)
Christmas (S02E07)
Fundraiser (S02E06)
Drugs (S02E05)
další epizody (7)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Politics (S01E06)
Football Match (S01E05)
School Trip (S01E04)
další epizody (6)
The Last Leg (TV seriál)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
2009 You Have Been Watching (TV seriál)
2008 Beehive (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Noemova archa (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1992 The Good Guys (TV seriál)

Dokumentární

2018 KSI: Can't Lose
2017 A League of Their Own US Road Trip (TV seriál)
Jack Whitehall: Travels with My Father (TV seriál)
2015 Very British Problems (TV seriál)

TV pořady

2016 Alan Carr's Happy Hour (TV pořad)
The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
2015 Mel & Sue (TV pořad)
2014 The Feeling Nuts Comedy Night (TV pořad)
2013 Backchat (TV pořad)
Comedy Central Presents: Jack Whitehall (TV pořad)
2012 The BRIT Awards 2012 (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
Comic Relief: Red Nose Day 2011 (TV pořad)
2010 League of Their Own, A (TV pořad)
Stand Up for the Week (TV pořad)
The Million Pound Drop Live (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
Celebrity Juice (TV pořad)
The Sunday Night Project (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad)
Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jack Whitehall: At Large (TV film)
2015 The Bad Education Movie
2012 Jack Whitehall Live

TV seriály

2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)

TV pořady

2013 Comedy Central Presents: Jack Whitehall (TV pořad)
2010 Stand Up for the Week (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Jack Whitehall: At Large (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Mizerná výchova (TV seriál)
The Prom (S03E06)
The Exam (S03E05)
Fundraising (S03E04)
další epizody (6)
2013 Mizerná výchova (TV seriál)
Christmas (S02E07)
Fundraiser (S02E06)
Drugs (S02E05)
další epizody (7)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Politics (S01E06)
Football Match (S01E05)
School Trip (S01E04)
další epizody (6)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace