foto

Jack Whitehall

  • nar. 7.7.1988 (32 let)
    Wandsworth, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Clifford the Big Red Dog
Expedice: Džungle
2019 Luger
Psí veličenstvo
2018 Louskáček a čtyři říše
2017 Jack Whitehall: At Large (TV film)
2016 Svátek matek
The Big Fat Quiz of Everything (TV film)
2015 The Bad Education Movie
2014 Jack Whitehall Gets Around: Live from Wembley Arena
2013 Ledové království
2012 Jack Whitehall Live
The Big Fat Quiz of the 90s (TV film)
The Big Fat Quiz of the Year (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)

TV seriály

2019 Good Omens (TV seriál)
Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Decline and Fall (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Městské legendy (TV seriál)
2016 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2015 Cockroaches (TV seriál)
Drunk History (TV seriál)
Walliams & Friend (TV seriál)
V čísle 9 (TV seriál)
La Couchette (S02E01)
2014 Mizerná výchova (TV seriál)
The Prom (S03E06)
The Exam (S03E05)
Fundraising (S03E04)
další epizody (6)
2013 Psychobitches (TV seriál)
Mizerná výchova (TV seriál)
Christmas (S02E07)
Fundraiser (S02E06)
Drugs (S02E05)
další epizody (7)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Politics (S01E06)
Football Match (S01E05)
School Trip (S01E04)
další epizody (6)
The Last Leg (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
2009 You Have Been Watching (TV seriál)
2008 Beehive (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Noemova archa (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1992 The Good Guys (TV seriál)

Dokumentární

2020 Jack Whitehall: S tátou na cestách (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2019 Jack Whitehall: S tátou na cestách (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2018 KSI: Can't Lose
Teenagers vs Cancer: A User's Guide (TV film) - vyp.
Jack Whitehall: S tátou na cestách (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2017 A League of Their Own US Road Trip (TV seriál)
2015 Very British Problems (TV seriál)
2013 Greatest Stand Up Comedians (TV film)
2010 'Horne & Corden' Uncovered

Divadelní záznam

2012 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jack Whitehall: At Large (TV film)
2015 The Bad Education Movie
2012 Jack Whitehall Live

TV seriály

2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2014 Mizerná výchova (TV seriál)
The Prom (S03E06)
The Exam (S03E05)
Sports Day (S03E03)
další epizody (5)
2013 Mizerná výchova (TV seriál)
Christmas (S02E07)
Fundraiser (S02E06)
Drugs (S02E05)
další epizody (7)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Politics (S01E06)
School Trip (S01E04)
Self-Defence (S01E03)
další epizody (5)

TV pořady

2013 Comedy Central Presents: Jack Whitehall (TV pořad)
2010 Stand Up for the Week (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Jack Whitehall: At Large (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Mizerná výchova (TV seriál)
The Prom (S03E06)
The Exam (S03E05)
Fundraising (S03E04)
další epizody (6)
2013 Mizerná výchova (TV seriál)
Christmas (S02E07)
Fundraiser (S02E06)
Drugs (S02E05)
další epizody (7)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Politics (S01E06)
Football Match (S01E05)
School Trip (S01E04)
další epizody (6)

Host

Fanoušci tvůrce