Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 2 (2004) (série)


Vždycky jsem si přál oholenou opici (S02E20)

(epizoda)
  • USA I Always Wanted a Shaved Monkey

Obsahy(1)

Alan a Charlie spolu tráví páteční večer a začnou se hádat. Přispěje k tomu i telefonát jejich matky a příchod Judith s Jakem. Teprve Rose se podaří přinutit je k tomu, aby se zamysleli na tím, odkud pochází jejich nesnášenlivost a neshody. (TV Nova)

Recenze (5)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alan s Charliem sa bratsky doťahujú ale ich spor prejde do nenormálnych obrátok. Keď už to postupne začína konfrontovať aj členov domácnosti rozhodne sa Rose o skupinovú terapiu na uzmierenie. Z celej situácie vyjde najlepšie Alan, ktorý zistí, že mu brat celé tie roky závidel. Prevedenie: Milý a zábavný príbeh o bratskej láske. Samozrejme so svojským podaním Charlieho Harpera. 90% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní věta „jak freudovské“. Je to narážka na Sigmunda Freuda, lékaře-neurologa, psychologa a zakladatele psychoanalýzy z Freibergu, dnešního Příbora. (Duoscop)
  • Ovladač od televize na začátku epizody v jednotlivých záběrech mění svou polohu. (SONY_)
  • Do tejto epizódy bola Melanie Lynskey (Rose) uvedená v titulkoch ako hlavný člen obsadenia. Po tejto epizóde a v ďalších je uvádzaná ako špeciálna hosťujúca hviezda. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama