Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie se setká se svou terapeutkou Dr. Friedmanovou a svěřuje se jí se svým vztahem ke starší ženě. Druhým pacientem je Alan, který mluví o svých citech k přítelkyni svého bratra. Charlie je představen snoubence syna Angie a zjišťuje, že je to jeho bývalá přítelkyně. Ta ho později navštíví a přemlouvá ho, aby se k sobě vrátili. On odmítá, i když ho Alan ze zištných důvodů přemlouvá. Charlie jde navštívit Angie do jejího domu, najde ji opilou a nešťastnou, protože její syn odvolal svatbu, když zjistil, že jeho snoubenka ještě stále miluje Charlieho. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Zajímavosti (5)

  • Charlie (Charlie Sheen) išiel s priateľkou do kina na fiktívny film "Krídla lásky" (Wings of Love). Zaujímavé je však, že v rozhovore o pár scén neskôr Alan (Jon Cryer) povie, že kameru na tom filme robil ten istý, čo aj na Jako voda na čokoládu (1992), čo je už ale skutočný film. (Real Tom Hardy)
  • Keď je Charlie (Charlie Sheen) opýtaný, kto mu pripomína starú, starostlivú a milú pani, odpovie pani Butterworthová (Mrs. Butterworth's). Jedná sa o ikonickú americkú značku sirupov a zmesí na prípravu palaciniek. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama