Reklama

Reklama

Animální přitažlivost

  • USA Someone Like You... (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jane pracuje jako hledačka talentů v talk show Diane Robertsové a jejím kolegou je Eddie Alden. Jednoho dne se seznámí s Rayem Brownem, novým produkčním pořadu, který se jí moc líbí. Ray má ale přítelkyni Dee, se kterou je už tři roky. Jeden večer však Jane nečekaně vyzvedne, vyrazí si a stráví spolu noc. Její kamarádka Liz jí druhý den udílí rady, jak si ho může udržet a zbavit se jeho současné přítelkyně... Večer se s Ryanem opět sejdou, vyspí se spolu a druhý den jdou nakupovat. Když potkají Eddieho, předstírají, že se potkali náhodou. Eddiemu je ale vše jasné a Jane mu přizná, že s Rayem spala. Scházejí se spolu už delší dobu a Ray jí řekne, že ji miluje. Druhý den se chce rozejít s Dee a také nabídne Jane, aby spolu bydleli. Společně si tedy vyberou nový byt. Ray přijde za Jane po schůzce s Dee, se kterou se rozešel, ale je zaražený, protože se Dee chovala klidně. Vyjde najevo, že se s Dee rozešel, ale o svém vztahu s Jane jí nic neřekl. Jane má pocit, že se s tím však Ray nějak špatně vyrovnává... Krátce nato nachází Ray na jejich novém bytě spoustu nedostatků, neustále odkládá podpis smlouvy o jeho koupi, nezvedá Jane telefony, pracuje dlouho do noci. Jane si myslí, že má někoho jiného, a Liz jí poradí, ať si s ním promluví. Jane to udělá a Ray jí řekne, že na jejich společný život není připraven, a rozejdou se. Protože Jane svůj byt už vypověděla, musí se odstěhovat, a proto se domluví s Eddiem, který hledá spolubydlícího. Rayovi se nelíbí, že by měla bydlet s Eddiem, ale to Jane nezajímá. Hned ten večer si byt prohlédne a nastěhuje se. Jane se snaží přijít na to, proč se Ray takhle zachoval a vytvoří si teorii, kterou si ověřuje ve spoustě literatury. Jednu noc nemůže spát, v kuchyni se potká s Eddiem a moc si spolu rozumí. Janeina kamarádka Liz je konečně zamilovaná, ale krátce nato i jí nový přítel opustí. Za Jane se v práci staví Ray a přinese jí sendvič, ale ona ho vyhodí a na Raye ani nepromluví... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Původně jsem pod náporem střevních potíží čet Anální přitažlivost, ale pak jsem se podíval ještě jednou, zbystřil a pochopil, že jsem to čet úplně špatně. Komedie samotná stoupá a klesá na Ashley Judd. Tu jsem nikdy dřív nijak zvlášť nezaregistroval a jinak to nebude ani v tomto případě. Chvílemi trošičku vtipné, většinou nuda. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Film hlavne pre ľudí, ktorí veria na pravú lásku a iné kraviny, ktoré do nás tlačia už od detstva v rozprávkach. Film o tom, že stačí otvoriť oči a "pravá láska" je možno bližšie, ako si ľudia myslia. Film o tom, že momentálny ideálny partner nieje až taký ideálny, ale človek ktorým pohŕdate je lepší ako ten pri vašom boku. Film nesie hlbokú myšlienku no blbími kecami ju scenáristi úplne zabili. Happyend na konci nesmie samozrejme chýbať, ako je to u týchto presladených romantických filmoch. Ashley, ako veľmi sympatická herečka, sa do role krehkej, ale sebavedomej novinárky hodila. radšej sa pozerám na neznámejšie tváre, ako na miliónkrát okukanú napr. spomínanú Meg Ryan, Juliu Roberts... ()

Reklama

santiamén 

všechny recenze uživatele

4/10 Sympatické obsazení se naprosto rozplizlo v nezáživném ději bez jasného směru. Chemie mezi hlavními hrdiny nefunguje a navíc není ani po většinu stopáže moc zřejmé, kdo ten princ na bílém koni má vlastně být vzhledem k tomu, že Hugh Jackman se v první polovině téměř nevyskytuje. Smát se nebylo čemu, sympatizovat s kým taky ne. Není to film pitomý, s nepochopitelným chováním postav ani scénářem plným prostoduchých vtipů, ale tahle varianta je snad ještě horší - jako polívka, kterou někdo omylem scedil a naplnil hrnec vodou na odmočení. Bez chutě a bez zápachu. Ztráta času. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

V životě si prý nemáš znepřátelit tchýni a feministku. Nikdy! Tony Goldwyn měl buďto doma neuvěřitelný peklo ze strany "tý starší verze jeho ženy" nebo jednoduše obdivuje hnutí, které nás odepisuje. Muže. Animální přitažlivost na mě nepůsobí dojmem: holka je sama, najde si chlapce, aby spolu mohli popíjeli vínko na balkóně a poslouchat slastný cvrlikání holubů, které jsou pro ně symbolem štěstí. To ne. Já myslím, že jádro pudla je úplně jednoduchý: s chlapama na veřejnost jen pokud mu uvážete obojek. A pokud ho vedete do společnosti žen, tak ho vykastrujte. Neb konec se snaží trochu udobřit oboje pohlaví, stejně se cítím jako ten poraženej. Ženy teď možná brousí meče a žhavý přilby, aby mě mohli ztrestat, ale když já si v tomhle směru nemůžu pomoct. A Hugh Jackman už zase tahá nahoru, co se dá. A opět se mu to daří... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tohle není obyčejná romantická komedie a Svědek Jehovův je mi svědkem, že ty fakt nemusím, tohle je něco víc. Je to inteligentní, vtipná a sympatická romantická komedie. Převládají schopní herci v čele s mou oblíbenou Ashley Judd. Ale hlavně převládají dialogy, které se vám zapíšou: "Nebudeme mít společnou sprchu, že ne?" "Nenene, já ji nikdy nepoužívám." (sprchuje se totiž dycky u svejch šuken). --- "Měl jsem tě totiž celou noc v náručí, aniž bych na něco pomyslel. ... no.... možná jednou." --- "Tak co můžeme ztratit?" "Všechno?" "Přesně." --- A není to jen o smyslu těch vět, ale taky o tom, jak mile to řeknou... Ale nej byl chch ten fór se zaprášeným pesarem, chch, jestli to teda byl pesar (ale co jinýho by to bylo... taky toho víte o pesarech tak málo jak já?) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy románu „Animal Husbandry od Lary Zigman. (Terva)

Reklama

Reklama