Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Recenze (275)

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Jak omluvit takhle patetický kopírák? Nedostatkem inspirace? To by šlo jen v případě, že by ze sebe herci sedřeli kůži a alespoň čas od času provětrali naše bránice. Od Jennifer Lopez jsem to neočekával (nepovažuju jí za katastrofální herečku, ale na komediální role prostě nemá), Jane Fonda jsem…"

Filmweb.cz (Jiří Tománek)

"Herecké výkony jsou dost nevyrovnané. Nikdy nepochopím, proč se oscarová Jane Fonda po patnáctileté přestávce rozhodla pro roli tchýně v romantické komedii. I přesto jako jediná na place doopravdy hraje a významu slova tchýně dělá čest hlavně při scénách, kdy koná vše proto, aby si získala syna…" více

Kinema.sk (Michal Korec)

"Comeback Jane Fondovej je otázny. Iste, je dobré, že sa vracia a aj v slušnej hereckej forme. Ale tá mohla predsa len vyjsť najavo v lepšom filme a nie v takmer šablónovitej postave svokry so zrútenou minulosťou a nemilou prítomnosťou so svojou nevestou. Fondová hrá tak, ako by ste od jej postavy…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Vlastní filmařské zpracování vychází ze spolehlivě zvládnutého řemesla. Širokoúhlá kamera je vkusně popisná, hudba se nevtírá a její melodie v paměti neuvíznou. Nejatraktivnější jsou kostýmy, což ovšem ocení pouze ženská část publika. Příšerná tchýně potěší příznivce Jennifer Lopezové i Jane…"

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama