Reklama

Reklama

Hvězdné hádky

(seriál)
  • USA Tripping the Rift
USA / Kanada, (2004–2007), 14 h 18 min (Minutáž: 22 min)

Série(3) / Epizody(39)

Ve vzdálené budoucnosti brázdí vesmír skupinka podivných stvoření. Kam se vrtnou, tam na ně čekají nástrahy. Stále pronásledováni nepřátelskými klauny bojují o holý život. To vše však s velkou mírou vtipu a nadsázky a občas ukápne i "kapka" krve. A co by to bylo za moderní seriál bez "trošky" sexuálních narážek a supersexy dívky Six? Odhalte tajemství stvoření vesmíru a možná i něčeho dalšího. (kwoky)

(více)

Recenze (7)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tripping the Rift je povedená animovaná komedie, parodická a černá abych byl přesný. Neubráním se zde srovnání, nejblíže má seriál k Futuramě, možná trochu South Parku. Odehrává se v neurčitém čase, kdekoliv ve vesmíru, plném různých ras, živočichů, robotů a sleduje osudy posádky jedné pašerácké lodi. Je plný parodického humoru a to směrem na filmy s podobnou tématikou (Star Trek, Star Wars) nebo i na aktuální dění. A to humoru dost často nevybíravého, drsného a politicky i nábožensky nekorektního. Zatím vše zní dost dobře, ale když se vrátím k tomu srovnání. Tak v přímém souboji s oběma jmenovanými seriály prohrává Tripping the Rift ve všech aspektech. Porce humoru je nevyvážená, ne vždy se trefí do vašeho vkusu. Animace je 3D a to bohužel docela špatná. Osobně preferuju klasickou 2D než nepovedenou 3D. V tomhle případě je účelem snad jen vyniknutí poprsí Six (sexuální android), což by se v klasické animaci asi moc nedařilo. Dokonce je i jen uvodní znělka slabší. Ale tím nechci říct, že by Tripping the Rift byl špatný seriál. Nabízí velkou dávku oddychové zábavy i plno popkulturních narážek, ale na 5* prostě nemá. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí kompletní první serie zvyšuju ze třech hvězd na čtyry a to zejména kvůli nerespektování snad žádných tabu. Zde si zkrátka nikdo nebere servítky, což je největší plus. Pokud se někdy dostanu i k dalším seriím, dodám i obšírnější komentář. 80 % Oblíbená část- hláška "That clown, is going down!" ()

Reklama

kwoky 

všechny recenze uživatele

Mate radi brutalni humor?A co vnadne digitalni devy? Chcete vedet jestli Buh existuje? Pokud ano, to vsechno zde najdete. A navic jeste vrchovatou kopu humoru. ()

-Marc-

všechny recenze uživatele

V nekonečném vesmírem se ve vesmírné lodi plaví podivná posádka. Tvořená bizarníma stvořeními. Jenž nemá o trable nouzi, všude na ně čekají nástrahy. A jsou neustále pronásledovány nepřátelskými klauny. Prozkoumejte s nimi tajemství vesmíru a pokochejte se krásami neuvěřitelně sexy Šestky. Připravte se na animovaný scifi seriál plný vtipu a nadsázky, parodického humoru dost často nevybíravého, drsného a politicky i nábožensky nekorektního. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Jsem strašně rád, že jsem na Tripping the Rift narazil. Komediální jízda, která má opravdu dostatek vtipu a proto není šance se u ní nudit. Po první sérii si zde odložím hodnocení a doufám, že se někdy dostanu k dalším. K datu 19.1.2012  je zde jen 104 hodnocení což je velká škoda.  (Listopad 2022) : Trvalo to sice dlouho, ale seriál po letech kompletně zhlédnutý a je stejná zábava jako při prvním koukání. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Postava sexuální androidky Six byla namluvena v každé sezóně jinou známou herečkou - v první to byla Gina Gershon, v druhé Carmen Electra a v třetí Jenny McCarthy. Poslední dvě jmenované mají společnou účast v seriálu Pobřežní hlídka a focení pro Playboy. Zatímco prvně zmiňovaná se vyjádřila, že by chtěla pro Playboy fotit, ale údajně ji vedení časopisu odmítlo. (bouncer)

Reklama

Reklama