Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (119)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Romcoms are back! Vemte 2 velmi sympatické a mladé vycházející hvězdy Hollywoodu, kde bude výborná chemie, nacpěte to humorem, ať to není jen citová romantická vydíračka a tenhle recept se nemůže zkrátka posrat a dle sympatických tržeb to vyšlo.Nevadí, že dějově nejde o nic zázračného, ale má to velmi feel good atmosféru, Sydney Sweeney žeru ( ten její dekolt oh my gád) a Powell je tu taky za sympaťáka, humor funguje, v závěru na mě fungovaly i emoce a rozhodně jde o film, který si rád s ženskýma budu pouštět. Tohle je příjemná věc. 8/10. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená romantická komedie, která funguje, není tupá a má sympatickou hlavní dvojici. Režisér Will Gluck znovu dokazuje, že má tento žánr v malíku, a umí natočit dobrý a zábavný film, jenž dokáže vykouzlit úsměv na tváři, rozesmát a i dojmout. Gluck parádně pracuje s žánrem, s velkou lehkostí nám servíruje romantické scény, vtipné okamžiky a hezky odkazuje na Shakespeara a jeho hru Mnoho povyku pro nic. Film je opravdu příjemnou oddechovkou, která moc dobře šlape a Gluck je zde výborný realizátor. Velkou oporu má Gluck v hlavní herecké dvojici, jenž má správnou chemii a zábavnost. Sydney Sweeney má tady opravdu vděčnou roli a já si užil to jakým způsobem hraje a dělá blbosti s Powellem. Glen Powell si svou roli naprosto užívá a já si to užíval s ním, protože je to sranda a Powell do toho jde na plno. Sweeney a Powell máji krásnou hereckou chemii a táhnou celý film, a je vidět, že je to bavilo a při natáčení si sedli. Nejde sice o žádné veledílo, co by přepisovalo žebříček nej romantických komedií, ale jde o poctivou komedii, co moc dobře funguje, a já se popravdě těším až to někdy uvidím znovu. S tebou nikdy je dobrá a povedená romantická komedie. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes to, že sem to čekal lepší, nakonec s přihlédnutím k absenci podobnejch filmů v současný bídě tomu ty lepší tři hvězdy musím dát. Humoru, teda toho funkčního tam moc není. Ale ta chemie mezi sice trochu strnulým Glenem, a  nádhernou Sydney, je do ruky uchopitelná. A tak jako úkrok stranou s mé cestičky žánrovým zaměřením to musím spíš pochválit. I přes to, že to vnucování trendů současný teplometný doby je už za louží až k smíchu. Ale film celkově obstojnej. 60%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to mnohem více do chvíle, kdy spolu protagonisté nevycházeli. City v tomto filmu nebyly příliš uvěřitelné a nebo spíš byly neuvěřitelně umělé. Další příšernou věcí byli vedlejší postavy. Nejlépe tak dílo hodnotím z hlediska komedie, což bylo s několika úsměvnými momenty vlastně celkem příjemné. Zbytek ale za moc nestál. Závěr mne nechal naprosto chladným, což je ještě horší než kdybych byl naštvaný. 44% ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • Názov obchodu, kde sa vyzdvihuje svadobná torta, je Dogberry's. Dogberry bolo meno strážnika v hre „Mnoho kriku pre nič“, na ktorej je tento film založený. (dwdb)
  • Halle (Hadley Robinson) po příletu do Sydney říká své sestře (Sydney Sweeney), že od chvíle, co přiletěli, se jejich matka chová jako by sama byla Australanka. Jde o odkaz na to, že herečka Rachel Griffiths, která jejich matku hraje, je skutečně původem z Austrálie. (DavePave)
  • Film je částečně inspirovaný Shakespearovou hrou „Mnoho povyku pro nic“. Některé citáty z této hry jsou začleněny do dialogů. (mikki089)

Související novinky

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

15.05.2024

Natočení nové verze kultovního snímku Barbarella z roku 1968 je tématem střídavě prakticky už skoro po dvě dekády, nicméně zatím se nový příběh spoře oděné hrdinky a jejího meziplanetárního… (více)

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama