Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (113)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

R.I.P. romantické komédie!!! Trailer nalákal scénkou z Titaniku a krásnym prostredím Sydney, no v skutočnosti Anyone But You neponuká nič, čo by stálo za to. Pre mňa sklamanie!!! Sydney Sweeney je talentovaná herečka, zvyšok castingu bieda. Austrália je môj celoživotný sen, film sa odohráva v krásnom prostredí, ale to nestačí. Hlavná dvojica sama o sebe by aj dokázala baviť, svedčí o tom absolútne perfektná scénka v kaviarni v úvode filmu, ale film zničili maximálne otravné vedľajšie postavy a tým myslím rodičov, súrodencov, priateľov hlavnej dvojky a hlavne trápny scenár, dialógy, všetko. A už ma fakt nebaví, že keď je hlavná dvojica hetero biela rasa, musia to vyvážiť, tak to bije do očí, až je to trápne!!! Trápny film, od ktorého som čakala aspoň priemernú zábavu na úrovni oddychovky. Dávam 1* za Sydney (mesto), za Sydney (herečku), za prvých niekoľko minút filmu a za koalu a áno aj za Titanic. 35%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahký a miestami nie príliš výrazný romkom, ktorý predovšetkým staví na hereckých a nehereckých (vizuálnych) vlastnostiach herečky Sydney Sweeney. Duo Sydney Sweeney / Powell majú medzi sebou aspoň takú chémiu a spoluprácu, aby dokázali podržať film nad vodou. Ako jednohubka to neurazí, ale z hľadiska kvalít v porovnaní staršieho snímku Willa Glucka s menom Friends with Benefits je to veľmi ďaleko. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nič nové, romantika postavená na začiatku na klamstve, potom akosi sa do seba zahľadia, medzitým sa vtipne podpichujú, príde aj nejaké úskalie, ale nakoniec všetko skvelé dopadne. Úplne klišoidný scenár prepísaný už toľkokrát, že by to urobili dieru aj tabuľky z bukového dreva. Samozrejme s dodatkom modernej doby, ktorý musí byť - lesbický pár rasovo zmiešaný a zosvadbovaný. No a ešte iné prvky, ktoré by sme v starých komédiách nikdy nevideli, bezdlvodná nahota, pri ktorej napríklad Powell spieva holý s vajcami v hrsti a Sweeney mu kuká do ritnej diery, zrejme hľadajúc pozostatky večere. Kde sa berie nejaký Chaplin, Werich, Burian či Funes, to boli tak slabí komici, že nedokázali ani pred kamerou zovrieť svoj penis! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes to, že sem to čekal lepší, nakonec s přihlédnutím k absenci podobnejch filmů v současný bídě tomu ty lepší tři hvězdy musím dát. Humoru, teda toho funkčního tam moc není. Ale ta chemie mezi sice trochu strnulým Glenem, a  nádhernou Sydney, je do ruky uchopitelná. A tak jako úkrok stranou s mé cestičky žánrovým zaměřením to musím spíš pochválit. I přes to, že to vnucování trendů současný teplometný doby je už za louží až k smíchu. Ale film celkově obstojnej. 60%. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn romantická komedie. Místy lehce trapná - např. scénka kdesi na výletě na skále, ale jinak to bylo milé. Na oba hlavní představitele se dívalo hezky a chemie mezi nimi fungovala. Samozřejmě, že film nepřinesl nic nového, je to po stopadasáté to samé, ale nenudila jsem se. Za mě lepší tři. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • Halle (Hadley Robinson) po příletu do Sydney říká své sestře (Sydney Sweeney), že od chvíle, co přiletěli, se jejich matka chová jako by sama byla Australanka. Jde o odkaz na to, že herečka Rachel Griffiths, která jejich matku hraje, je skutečně původem z Austrálie. (DavePave)
  • Film se natáčel v Sydney v Austrálii. (SONY_)
  • Než se Ben (Glen Powell) rozběhne a skočí z útesu do moře, aby pro něj přiletěl vrtulník přístavní hlídky a pomohl mu dostat se co nejrychleji za Beou (Sydney Sweeney), vypije na ex šálek kávy, který si pro sebe přinese Jonathan (Darren Barnet). V čase 01:30:49 vidíme, že Ben hrnek pokládá zpět na podšálek, který Jonathan drží v ruce, ale v následujícím záběru v čase 01:30:51 už Jonathan drží pouze samotný podšálek. (Lama01)

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama