Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

bozka10 

všechny recenze uživatele

Veľká osobnosť, športová a kultúrna ikona, šampión, ktorého drina a húževnatosť by mala ísť príkladom.Isté je,že ak poslední dvaja titáni akčného filmu Árnie a Sly skončia,skončí s nimi aj jedná veľká kapitola tohoto žánru a bohužiaľ sa už nikdy nevráti.A to títo páni nepotrebovali ani špeciálne efekty. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Veľkí Arnoldovi fanúšikovia sa nič prevratné nedozvedia. Dostanú však dobre rozvrhnutý a ucelený výcuk všetkého dôležitého na pripomenutie. Áno, ide samozrejme o Arnoldovu honírnu, keďže robí dokument sám o sebe, ale v jeho prípade to nevadí a nič iné by ani nedávalo zmysel. Čo sa týka zachytenia jeho hnacieho motoru, ktorý ho dostal tam kde je, tak tu to trošku pokuľháva. V starom dokumente Železný Schwarzenegger (1977) vidieť toho cieľavedomého, sebavedomého, nekompromisného parchanta v plnej kráse. Tu dostanete skôr motivačnú verziu pre všetky vekové kategórie. Najviac nových informácii mi poskytla časť Američan, ktorá ma ale zároveň aj najmenej bavila. Dostal som čo som čakal, ale aj tak som trochu sklamaný... ()

Reklama

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

"Četl" jsem jeho autobiografii, takže v tomhle ohledu nenabídl dokument nic nového. Ale bylo fajn vidět ty tváře nebo záběry z událostí, o kterých ve své knize píše. Jediný problém je v tom, že pouhé 3 hodiny jsou na život tohoto člověka prostě málo. Všechno je lehce povrchní, hodně zajímavých věcí z jeho života se přeskočí nebo odbyde v pár sekundách. Ale nic to nemění na tom, že tenhle člověk je obří inspirace a synonymum slov ctižádivost a úspěch. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Bylo to velmi těžké. Agenti mi říkali, že mé tělo je příliš velké. Že mám divný přízvuk a mé jméno je příliš dlouhé. Všude, kam jsem přišel, mi řekli - Nikdy nebudeš mít úspěch." Pamatuji si to velmi dobře, kdy jsem propadl idolu jménem Arnold. Byl jsem v podobných letech jako Arnold propadl posilování a kulturistice. Z idolu se stal mým oblíbeným hercem a ikonou ke které vzhlížím prakticky celý dospělý život. Arnold není jen osobnost století, ale inspirací pro miliony lidí, kteří přijdou po něm. Nikdo však nemůže už nikdy zopakovat co se povedlo jemu. Dravost, mindset a neskutečné odhodlání z něj udělalo právě ikonu a modlu, kterou fascinoval mě i dalších miliony fanoušků po celém světě. Netflix si dal za cíl během tří epizod ukázat tři nejdůležitější části jeho života. Stejně jako jeho kniha Total Recall vše je seřazeno chronologicky a od malého kluka z Thalu se dostáváme do Anglie a následně do USA. Nebudu lhát, ale seriál mě vlastně ničím nepřekvapil. Snad kromě hozeného vajíčka během guvernérovských voleb. Jinak díky mé očividné obsesi jsem snad všechny informace, bonbónky, zajímavosti i milníky znal. Ničemu to však nevadí, jelikož je seriál krásnou sondou do Arnoldova bohatého života. Navíc oceňuji natočení historických událostí a míst s herci. Jako třeba Thal nebo vojenský výcvik. Super. Vyčítat mohu pouze useknutí první části a několik posledních kulturistických soutěží Mr. Olympia. Hlavně té velmi kontroverzní. Škoda, zajímal by mě právě zpětný pohled Arnieho na právě ty poslední ročníky. V druhé části se k nim už pak nevrátil. Hollywoodská část je narvaná dalšími osobnostmi a zajímavostmi. Třetí je pak pro mě nejméně záživná, stejně jako zmiňovaná kniha. Přesto jsem si tenhle životopisný projekt užil od začátku do konce. Arnoldův životní příběh mě prostě nepřestává fascinovat. (95 %) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený dokument o nejlepším kulturistovi, akčním hrdinovi a politikovi. Dokument je velmi kvalitně zpracován, rozdělení do tří epizod je fajn, i když každá ta epizoda mohla být kratší, dohromady to má přes 3 hodiny a to je už trochu moc. Např. dokument o Slyovi se mi líbil ještě více. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama