Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Indiánský náčelník Šedý orel unese krásnou dceru lovce kožešin. Dívka se během cesty plné nebezpečí do svého únosce zamiluje, ale jejich láska je vystavena mnoha zkouškám. (Hans.)

Recenze (16)

Jezinka 

všechny recenze uživatele

Tento western jsem kdysi viděla na VHS a moc se mi líbil, teď jsem se podívala znovu s novým dabingem z roku 2010 od Studia B a divím se, že to nemá pod 50%. Pominu, že z Beth udělali Bess, ale ječák který její postavu doprovází, úplně shodil celý film, protože dojem je naprosto jiný, tj. roubík do úst a nevyndavat a obdiv k Šedému orlu, že to vydržel. I dialogy byly trochu jiné, posunutí vtipu i smyslu. Tak mi nezbývá, než sehnat někde originální znění. Ty 4 hvězdičky jsou za původní zážitek z 90. let. ()

RHK odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživný western bez jakékoliv úrovně herecké i umělecké, a to i pro fanouška westernů, za kterého se považuji. Příběh indiánského a bílého lovce, kterému zlý Čejen unese dceru je plný nelogičností, stupidit a tvůrčího neumění. Ukázka: http://vbox7.com/play:d08982d8 ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Celkom záživná indiánka, ktorá síce nemá prepracovaný príbeh a záverečná pointa je banálna, napriek tomu vychádza z dobrého námetu, herci, dobrá atmosféra i (nenáročné) spracovanie ujdú a ja som sa celkom bavil na početných vtipných scénach či dialógoch. Len mi nejde do hlavy, ako mohol starý náčelník vedieť, že má dcéru?...asi mali Čejeni v tej dobe nejaký DNA detektor. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Slabá westernová kovbojka,na samotě v horách žije farmář s dívkou a indiánem po čase se objeví jiný indián (Šedý orel)který jim dívku unese a oni ho začnou pronásledovat aby dívku dostali zpět.Film není moc záživný,slabé herecké výkony,slabé přestřelky,souboj mezi náčelníkem Šošonů a Šedým orlem mě připadal dost amatersky udělaný a ještě natočený ve zpomaleném záběru. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

První z pouhých třech víceméně neznámých westernů v roce 1977. Ze začátku mě to nepřišlo tak špatný, líbilo se mi zasazení do éry volně žijících indiánů a traperů, pěkná příroda i příběh o únosu bílé dívky indiánem s neúnavným otcem na stopě. Postupně to ale přicházelo - burácející přehnaná hudba v místech kdy se nic neděje, pitvořící se indiáni (ten Trubač byl za trest), děsiví neherci (hlavně Lana Wood) a naprosto nezvládnuté akční scény, ještě ve slow motion. Ke konci se stává nudným a dementním i ten příběh (dva otcové). Za těch pár kladů ze začátku 2*, ale jinak jde v podstatě o westernové béčko. PS: Obsah je blbost, dívka se do únosce nezamiluje, snad na konci možná? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama