Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (161)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Napadlo by vás, že Disney, kterého prakticky položily CGI animáky, natočí letošní nejzábavnější film v tomto žánru? Ne? Mě také. Jenomže tahle Válka světů ala Disney je hodně nabitá záležitost, chrlící jeden nápad za druhým a nebýt těch pár písniček(ale co bych chtěl, je to Disneyovka, že) a jednoho či dvou typických klišovitých rozhovorů(já vim, DISNEY), tak se čtvrtou hvězdičkou neváhám. Takže za 3,5 a začínám si říkat, že by třetí Toy story nemuselo být zas až takový průšvih. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík je příjemná podívaná. Příběh je o kuřátku, které ve městě způsobilo velkou pohromu tím, že si myslelo, že padá obloha. Všichni na něj zanevřeli, i otec. Ale jen do té doby, než se mu podařilo v basebalovém mužstvu dát 'houmran'. Strašpytlík je samozřejmě obklopen partou kamarádů a ty opravdu stojí za to; ošklivá Kačka pihatá, vypasený pašík Mrně a už vůbec nemluvím o nejlepší postavě filmu, rybě Rybízovi, který má v tom přenosném akváriu rozhodně něco jiného, než jen čistou vodu. Správná blbůstka tento kousek. - "I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha." ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Stir It Up - Patti LaBelle/Joss Stone ,2. One Little Slip - Barenaked Ladies ,3. Shake a Tail Feather - The Cheetah Girls ,4. All I Know - Five For Fighting ,5. Ain't No Mountain High Enough - Diana Ross ,6. It's the End of the World As We Know It (And I Feel Fine) - R.E.M. ,7. We Are The Champions - Chicken Little ,8. Wannabe - Abby Mallard/Runt of the Litter ,9. Don't Go Breaking My Heart - The Chicken Little Cast ,10. The Sky Is Falling ,11. The Big Game ,12. Dad Apologizes ,13. Chase to Cornfield ,14. Dodgeball ,15. Driving With Dad , ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Pohádka typu "naházíme tam všechno, co nás napadne", která se podle mne dost míjí s věkovou skupinou, pro kterou má být určena. "Vtipné" narážky na různé filmy děti těžko pochopí, zato jsem byl svědkem hromadného úprku brečících mrňousů ze sálu při honičkových scénách s mimozemšťany. Tohle asi záměrem tvůrců nebylo. ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Bez příběhu, bez zápletky. Kuře, které vyhazuje peníze za sodu, aby vypadalo akčně, ale kdyby otevřelo dveře a vyšlo po schodech, taky by mu to neublížilo. Hloupé prase, ale tak hloupé, že ani vtipné není. A ošklivá "asi" kachna s občas "geniálním" nápadem. Možná by se mi film líbil víc, kdyby byl v akci jako při závěrečné scéně v kině. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Film byl věnován památce Joe Granta (1908-2005). (Pumiiix)
  • Titulní hrdina v podání kuřete má na těle přes 76 tisíc bílých pírek, pod něž animátoři umístili více než 700 virtuálních svalů.
    (Zdroj: časopis Premiere, listopad 2005). (Pavlínka9)
  • Když sedí strašpytlík na střeše, je záběr zepředu a sedí blízko výstupku. Následně je záběr zezadu a strašpytlík je najednou na druhé straně. (Patrik256)

Reklama

Reklama