Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (161)

Doctord 

všechny recenze uživatele

Na moji dcerku to bylo moc složité:-) Mne tomu chyběla větší pohoda:-) Takže jsme to s dcerkou prvně neshléhli do konce,ale já si to potajmnu večer dokoukal a dcerce to řeknu,až bude větší:-) Přece jenom mimozemštani jsou pro ní zatím jen dospělí,až z toho vyroste,tak se s ní o tento film jěště jednou podělím:-) SBOHEm:( ()

miCHALupka 

všechny recenze uživatele

Z tohoto kresleného filmu jsem docela nadšen, protože splnil má očekávání na jedničku. Začíná to docela zajímavým a neokoukaným intrem. Velice zajímavý hrdina (kuře), kterému vůbec nic nevychází a jeho otec, se kterým si nerozumí. Potom je tu ještě tlusté prase, ulítlá ryba, která si hraje se vším a kachna, která má představovat ženu. Tento biják se ve své druhé polovině přehoupne ve zběsilou jízdu. Objevují se zde docela zajímavé songy, které toto dobrodružství zcela úspěšně doplňují. Hodnocení: 87% ()

Reklama

helrohir 

všechny recenze uživatele

Slabota. Scenáristicky nefunkčný pokus o ďalšie animované disney dobrodružstvo dopadol opäť neslávne. Príbeh je nekompaktný, a akoby roztrieštený na niekoľko vzájomne takmer nesúvisiacich scén. Po humornej stránke zaujme tak pár heftov alebo odkazy na nejaké tie filmové klasiky. Tá 3D animácia taktiež neohúri, rovnako aj hudba je nevýrazná. Tento animák proste nefunguje takmer v žiadnom smere. 40%. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Možno ako odchovanec klasických disneyoviek nehodnotím úplne objektívne, ale podľa mňa si toto viac ako hviezdičku nezaslúži. Je to hlúpe a nudné, chýba tomu vtip aj zaujímavý dej a zo všetkých postavičiek je sympatická jedine rybka, ktorá nerozpáva. Slovenský dabing a prespievané pesničky sú posledným klinom do rakvy Kurolittla. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako není to úplný propadák, dětem se to bláznivé chaotické pobíhání a pištění asi bude líbit, je tam pár dobrých nápadů a odkazů, ale... právě to bláznivé pobíhání a pištění postaviček, které mi k srdci zrovna nepřirostly, je pro dospělého diváka docela špatně stravitelné. A největší hrůzou byl samozřejmě zpěv. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Jeden čas bylo ve vývoji pokračování, jehož pracovní název byl „Chciken Little 2: The Ugly Duckling Story“ a jehož výrobu mělo obstarat Disneytoon Studios, které se zaměřovalo převážně na tvorbu levných filmů určených pro video. Poté, co se stal kreativním ředitelem Walt Disney John Lasseter, však bylo pokračování zrušeno. (fiLLthe3DD)
  • I když je Garry Marshall známý především jako režisér romantických komedií (Pretty Woman), má za sebou překvapivě mnoho hereckých úloh. Viděli jsme ho například v seriálu Murphy Brownová (1988). Ve Strašpytlíkovi namluvil kachnu. (imro)
  • Roli malého kuřátka měla původně namluvit Holly Hunter. (imro)

Reklama

Reklama