Reklama

Reklama

Double Blind

  • USA Double Blind
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se experimentální zkouška léku zvrtne, se testované osoby setkají s děsivým vedlejším účinkem: pokud usnete, zemřete. V izolovaném zařízení je zachvátí panika, když se snaží uniknout a nějak zůstat vzhůru. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najlepší je nápad, ale nie je dobre realizovaný. Trošičku atmosféry sa podarilo, ale žiadne desy, strašenie, hrozivé krviprelievanie nikdy nepríde, len zakalené halucinácie. Na horor málo, pretože dvojité zaslepenie môže mať aj hororovejšie prvky. Napríklad mnohí sa až tak dvojito zaslepili, že predtým volili Matoviča a teraz sú z nich progresívci. A to je u väčšiny nevyliečiteľná diagnóza. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Kdybych dopředu nevěděl zemi, ze které tenhle Horor přišel, tak jasně řeknu, že tohle mají na svědomí Francouzi. To jen tak bokem. Skvělý úvod, na nic se tu nečekalo a hned od prvních minut se nacházíme v izolovaném prostředí, kde testovaní pacienti, okamžitě hltají svoji první dávku, experimentálního léku. Ani na první úmrtí se nečeká dlouho. Jen škoda, že ty smrti jsou stále stejné, přitvrdil bych v atmosféře i v halucinacích. Při nalezení tajné místnosti, jsem si tak říkal, že to celé spadlo to těžkého průměru, naštěstí to ještě trochu zachránila spalovna a krvavý ubodání v závěru. Kdo by mohl přežít a jak to celé dopadne, není vůbec těžké odhadnout, hned na začátku. Každopádně, nakonec ale slušná podívaná, která i celkem rychle odsejpá. Jdu spát. (36. hodnocení) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film za pár švestek a přitom záživná podívaná. A jak už se tu po několikáté opakuju, jde opět o důkaz toho, že k dobrému filmu není potřeba halda prachů a nějaké herecké "celebrity", stačí dobrý nápad a obstojní neokoukaní ochotníci. Je ovšem fakt, že kromě hodně zajímavé holčiny v roli Claire mě ostatní aktéři nijak neoslnili. Atmosféra je slušně klaustrofobická a chvílemi tak trochu evokuje vzdáleně příbuzné filmy jako třeba The Cube a jiné. Ale k aspoň čtvrté hvězdě mi tam přece jenom ještě něco scházelo, možná víc napětí, víc akce, víc scénáristické nápaditosti. A tak nejvýznamnějším zážitkem, který si z filmu odnesu je zjištění, že chytlavá melodie ruské Korobušky prý neodmyslitelně patří ke hře Tetris. Ani si už sakra nepamatuju, jaká melodie hrála k těm mým starým neoriginálním Tetris z asijský tržnice, většinou totiž hudbu u her vypínám. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na tunajšie hodnotenie som očakával väčšie fopá. Ale nakoniec z toho bolo celkom stráviteľná jednohubka. Škoda, že sa viac nepritvrdilo, lebo s absenciou spánku prichádzajú choré pohnútky, a na tie bohužiaľ neprišlo. No a kde nie sú mordovačky, tam nie je ani krv a zákonite ani horor ako taký. Medzi dva-3. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mohl to být první letošní povedený hororový zářez, ale bohužel vůbec mě to nebavilo. Přitom izolované prostředí, testovací subjekty, boj o čas, experimentální droga je téma, které mám hodně rád, ale bohužel po hororové stránce zde nefunguje nic. Chtělo to nápaditější smrti, tohle zkrátka nemůže dnes nikoho zaujmout. Finále je alespoň trochu napínavé a krvavé opravdu jen lehce, jinak mě to moc nezaujalo ani postavami, příběhem natož atmosférou. Slabší průměr. 4/10. ()

Reklama

Reklama