Reklama

Reklama

Double Blind

  • USA Double Blind
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se experimentální zkouška léku zvrtne, se testované osoby setkají s děsivým vedlejším účinkem: pokud usnete, zemřete. V izolovaném zařízení je zachvátí panika, když se snaží uniknout a nějak zůstat vzhůru. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najlepší je nápad, ale nie je dobre realizovaný. Trošičku atmosféry sa podarilo, ale žiadne desy, strašenie, hrozivé krviprelievanie nikdy nepríde, len zakalené halucinácie. Na horor málo, pretože dvojité zaslepenie môže mať aj hororovejšie prvky. Napríklad mnohí sa až tak dvojito zaslepili, že predtým volili Matoviča a teraz sú z nich progresívci. A to je u väčšiny nevyliečiteľná diagnóza. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na tunajšie hodnotenie som očakával väčšie fopá. Ale nakoniec z toho bolo celkom stráviteľná jednohubka. Škoda, že sa viac nepritvrdilo, lebo s absenciou spánku prichádzajú choré pohnútky, a na tie bohužiaľ neprišlo. No a kde nie sú mordovačky, tam nie je ani krv a zákonite ani horor ako taký. Medzi dva-3. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Priemerný horor, ale je to u mňa lepší priemer. Je jasné, že keď tí chudáci nemohli spať, začne im z toho postupne viac a viac zadrbávať, a čakal som desivé halucinácie či poriadny psychologický teror. A to sa nestalo. Boli tam síce nejaké hlasy a vízie, ale ani to so mnou nepohlo. Ďalším problémom je celková predvídateľnosť, kde bolo jasné, ako to skončí a tvorcovia sa o žiadne zvraty či zaujímavé rozuzlenie ani len nepokúsili, takže všetko prebieha presne podľa očakávania. Potešia celkom krvavé úmrtia, a keď to už nebolo strašidelné, tak aspoň sem tam napínavé a s postavami sa dalo celkom súcitiť. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když mladí lidé nemají na živobytí, za lukrativní odměnu jsou ochotni podstoupit testování experimentálního léku. V počtu sedmi lidí napochodují na kliniku, kde se vše zvrtne ve špatné a lék začne usmrcovat jednoho po druhém. Na řadu přijdou halucinace a pacient v žádném případě nesmí podlehnout spánku. Debutující režisér Ian Hunt Duffy nevládne ohromující režií, avšak dokáže být pádný, dovede filmu dát spád a v uzavřeném prostředí umí navodit nervozitu. Úmrtí se smrsknou nejčastěji na krvácení z nosu a očí a pěnu u úst, k vidění jsou i jiné skony, lépe i hůře natočené. Docela by se hodil i nějaký zásadní zvrat, třeba závěr byl na to vystavěný, tvůrcům to stačilo tak nějak objasnit, co chtěli, a film už nechtěli komplikovat. Kompenzací je, že žádná z postav nemá své přežití jisté. Hereckou partu vede Millie Brady, každý se snažil zaujmout, někdo se zdržel více, někomu to trvalo méně. Prostředí kliniky nabídlo poměrně solidní hororovou podívanou, co měla vyvážené ingredience, napětí i porci nápadů, aby divák zůstal v bdělém stavu. 8/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film za pár švestek a přitom záživná podívaná. A jak už se tu po několikáté opakuju, jde opět o důkaz toho, že k dobrému filmu není potřeba halda prachů a nějaké herecké "celebrity", stačí dobrý nápad a obstojní neokoukaní ochotníci. Je ovšem fakt, že kromě hodně zajímavé holčiny v roli Claire mě ostatní aktéři nijak neoslnili. Atmosféra je slušně klaustrofobická a chvílemi tak trochu evokuje vzdáleně příbuzné filmy jako třeba The Cube a jiné. Ale k aspoň čtvrté hvězdě mi tam přece jenom ještě něco scházelo, možná víc napětí, víc akce, víc scénáristické nápaditosti. A tak nejvýznamnějším zážitkem, který si z filmu odnesu je zjištění, že chytlavá melodie ruské Korobušky prý neodmyslitelně patří ke hře Tetris. Ani si už sakra nepamatuju, jaká melodie hrála k těm mým starým neoriginálním Tetris z asijský tržnice, většinou totiž hudbu u her vypínám. ()

Reklama

Reklama