Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie je to tak, ako vyzerat. Ty nevieš predstavit ten moj oheň v nohavici.“ V produkcii Dannyho DeVita (v ktorého čiernej komédii Tú starú treba zabiť v roku 2003 Ben Stiller hral) vznikla vydarená romantická komédia. Miestami síce troška nechutná, ale zato jej režisér má vzácny talent na výber aj tých najepizódnejších roličiek. Stiller predvedie ďalšiu zo svojich úžasných tanečných exhibícií, Jennifer Aniston sa so svojou dezorientovanou fretkou tiež nestratí + je k dispozícii plejáda magických podporných úloh (veľmi vulgárny nadriadený Alec Baldwin, spaľujúci francúzsky učiteľ potápania Hank Azaria, neuveriteľný Philip Seymour Hoffman ako stroskotaný herec v teplákoch). Aj tak sa mi ale v kútiku srdca najviac páčil Stillerov filmový otec Bob Dishy, ktorý toho, pravda, veľa nenarozpráva. Ale keď už, stojí to zato. P.S. Po prvom zhliadnutí som mal úprimnú chuť dať 80%. Potom to prešlo. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie o tom jestli si vybrat holku co nás podvede se svalnatým potápěčem na líbankách nebo raději randit s Jennifer Aniston. Samozřejmě je lepší Jennifer. Kdo mi ale v tomto filmu opět neunikl byl skvělý P.S. Hoffman. Jak to ten herec prostě dělá že dokáže své postavy neuvěřitelně zvyditelnit ať už hraje v čemkoliv. Jako další skvělá volba se zde ukazuje Alec Baldwin. Jinak komedie je to koukatelná, snad jen si tvůrci mohli odpustit některé ty fekální výlevy. Chudák Ben Stiller. 50% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle se dalo skouknout v pohodě až do konce. Místy hodně dobrý humor, jindy zase hodně divný humor, ale mnohdy prostě jen humor. Jak více se k tomuto filmu vyjádřit? Ben Stiller se objevuje v další romantické zamilované komedii v hlavní roli, Jennifer Aniston znovu hraje holku, o kterou bojuje nějaký muž a do toho se tu objevuje roztomilá fretka. Jak říkám, dá se to zhlédnout až do konce, ale člověk u toho nesmí přemýšlet a jeho cílem by mělo být koukat na tenhle film s tím, že se chce pouze pobavit a nic víc. Potom z toho vychází průměrné tři hvězdičky. Sice by tahle komedie spadal spíše do mírného podprůměru, ale vzhledem k tomu, že mám rád Jennifer Aniston, tak jsem se rozhodl pro ty tři hvězdičky... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Uprděná, sexistická, usraná fraška, která se neměla k jedinýmu rozumnýmu vtipu? Proč? Škoda!! Má to všechno! Silné herce, dobrý příběh, postavy, které to utáhnou, ale scénář stojí za nic...Je to prostě trapné a ubohé. Jediné pozitivum je právě Polly v podání zde kouzelné J. Aniston. Jakoby paradoxně, když Polly dojde na scénu, film ubral z trapáren a byl v pohodě... Nechápu to. Nesnáším takový typ komedií... Tady to ale bylo jako na houpačce... ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to tým čím-ďalej-lepším Benom, či sympatickou Jennifer, či tou super fungujúcou chémiou medzi nimi, či Seymourom a jeho super výkonom snáď v každej scéne (hlavne basket, divadlo a koniec), či geniálnym Azariom s geniálnym prízvukom,....možno slepou fredkou, tými nechutnosťami, ktoré na filme (áno, ešte stále mám 16 :o) ) vyhľadávam....A možno tým, že je to tak výborne zamiešanej do romantickej hodinu a pol trvajúcej komédie bez zbytočných ponaučení. A práve TO mi nedovolí siahnuť na priemer. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Scéna, kdy je zabírán plakát k fiktivnímu filmu Krokodýlí slzy a zazní píseň "Don't You (Forget About Me)" od Simple Minds, odkazuje snímek k filmovému hitu 80. let Snídaňový klub (1985). (Fenk)

Reklama

Reklama