Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Reuben (Ben Stiller) si díky svému povolání pojišťovacího agenta a svým nemocem a alergiím navykl mít celý svůj život perfektně nalajnovaný. Ale čáru přes rozpočet mu udělá jeho čerstvá novomanželka, která si na svatební cestě začne se svalnatým potápěčem. Když se Reubena snaží jeho kamarád Sandy (Philip Seymour Hoffman) dostat z depresí, potkají jejich bývalou spolužačku Polly (Jennifer Aniston). A od chvíle, kdy se dal Reuben s Polly dohromady, připomíná jeho život divokou jízdu na tobogánu. Dokáže se Reuben odpoutat od svého stylu života a přizpůsobit se divoké Polly? ... A jedem, další film s Jennifer Aniston (není ta holka poslední dobou všude?). Tentokrát randí s Benem Stillerem, takže o komediální složku je dokonale postaráno (i když převážnou část vtipu a zábavy má na svědomí perfektní Philip Seymour Hoffman, který leckdy ústřední dvojici totálně zastíní). Bohužel si ale autoři museli dopomoct spoustou (více či méně) fekálních vtipů, co film sráží někam do kategorií Prciček a jim podobných. Kdyby si toto dokázali odpustit, šlo by o lepší průměr, takhle je to maximálně na 2*... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie je to tak, ako vyzerat. Ty nevieš predstavit ten moj oheň v nohavici.“ V produkcii Dannyho DeVita (v ktorého čiernej komédii Tú starú treba zabiť v roku 2003 Ben Stiller hral) vznikla vydarená romantická komédia. Miestami síce troška nechutná, ale zato jej režisér má vzácny talent na výber aj tých najepizódnejších roličiek. Stiller predvedie ďalšiu zo svojich úžasných tanečných exhibícií, Jennifer Aniston sa so svojou dezorientovanou fretkou tiež nestratí + je k dispozícii plejáda magických podporných úloh (veľmi vulgárny nadriadený Alec Baldwin, spaľujúci francúzsky učiteľ potápania Hank Azaria, neuveriteľný Philip Seymour Hoffman ako stroskotaný herec v teplákoch). Aj tak sa mi ale v kútiku srdca najviac páčil Stillerov filmový otec Bob Dishy, ktorý toho, pravda, veľa nenarozpráva. Ale keď už, stojí to zato. P.S. Po prvom zhliadnutí som mal úprimnú chuť dať 80%. Potom to prešlo. ()

Reklama

902 10 

všechny recenze uživatele

stillerovky jsou sazkou na jistotu. pokud vam ke spokojenosti staci standartni (tzn. velka) porce humoru, standartni (tzn. pohodovy) pribeh a standartni (tzn. vetsi nez obvykle) pocet hereckych hvezd, budete v pohode. me to staci. muzu se tady sice rozepisovat, ze pokud zrovna nekoho nemusim, tak je to jennifer aniston, jaka ze je debra messing kocka a o neuveritelne zabavne kreaci p.s.hoffmana, ale neudelam to. 2 slova - standartni stillerovka. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Něco tak klišovitého už jsem dlouho neviděl.Riskni to s Polly mi přišelo jako sesbírané scénky s jiných romantických komedií,a zde ony,již mnohokrát použité a viděné obrazy pouze autoři poslepovali dohromady.Bohužel to nezachrání ani jinak vždy vynikající Ben Stiller a snad jen výstupy P.S.Hoffmana stojí za to.Nuda a šeď! ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"It's not about what happened in the past, or what you think might happen in the future. It's about the ride, for Christ's sake. There is no point in going through all this crap, if your are not going to enjoy the ride. And you know what... when you least expect something great might come along. Something better then you even planned for." ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)
  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)

Reklama

Reklama