Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Varovnou statistikou vybavený sucharský pojišťovák Bena Stillera a kosmopolitní ze dne na den žijící holčina Jennifer Aniston se k sobě jako x-tá totálně se nehodící dvojice nakonec hodili. Čekala jsem něco v duchu trapného Božského Bruce, ale ti dva, na které je příjemný pohled i v civilu, mě mile překvapili. .......A taky postava Bryana Browna a Hoffmanův "Ježíš". ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie, u které je komika dost nadřazena romantice. Díky tomu lépe fungují vedlejší humorné figury než ústřední pár. Philip Seymour Hoffman, Bryan Brown, Alec Baldwin a Hank Azaria jsou prostě daleko výraznější a poslední dva jmenovaní si celkem pohráli se svým hlasem, respektive přízvukem. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda pokud se jedná o mě, já bych to s Polly klidně risknul, stačilo by se kouknout na tu její prdelku a riskoval bych jak nepříčetnej. Samotný film má v sobě docela dost obstojnýho humoru, hlavně v první části, jak už to u podobných typů filmů bývá zvykem. Třeba to chcaní s Alecem u mušlí, založený vlastně pouze na zvuku mě zbořilo jak podsvinče, teda takovou techniku chcání jsem fakt nepobral. A nebo ten teatr kolem etno jídla provoněl vtipem celej můj pokoj. Ben si může podobný typ filmu nechat tetovat, protože jsou už takovou součastí jeho vlastního já. Jennifer, krom toho že bych si s ní chtěl zatancovat salsu a to i když jí vůbec neumím, ale tu ochmatiku jejího zadku při salse bych určitě zvládnul taky a dokonce s bravurou těch největších salsích mistrů, tak krom toho považuju Jennifer za jednu z nejtalentovanějších sexy komiček stříbrného plátna, takže s ní já nemám problém vůbec v žádný romantický hihňárně a jak říkám, pohled na její zadek ve mě probouzí spousty romantických myšlenek. ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to tým čím-ďalej-lepším Benom, či sympatickou Jennifer, či tou super fungujúcou chémiou medzi nimi, či Seymourom a jeho super výkonom snáď v každej scéne (hlavne basket, divadlo a koniec), či geniálnym Azariom s geniálnym prízvukom,....možno slepou fredkou, tými nechutnosťami, ktoré na filme (áno, ešte stále mám 16 :o) ) vyhľadávam....A možno tým, že je to tak výborne zamiešanej do romantickej hodinu a pol trvajúcej komédie bez zbytočných ponaučení. A práve TO mi nedovolí siahnuť na priemer. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie se sympatickými herci v hlavních rolí. Neříkám to často, ale myslím si, že by filmu prospěla delší stopáž z důvodu většího seznámení s postavami. Během těch 90 minut jsem si k Reubenovi ani Polly nedokázal vytvořit takoví vztah, abych jim výrazněji fandil. Filmu také chybí větší počet vtipných scén a hlášek. Riskni to s Polly je oddechová záležitost, kterou tvůrci vymysleli přes během oběda. I tak se jedná o film u kterého se nudit nebudete a pobaví vás. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)

Reklama

Reklama