Reklama

Reklama

Štěstí pro začátečníky

  • USA Happiness for Beginners
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozvedená učitelka chce znovu nakopnout svůj život, i ten osobní, a nebojí se tomu jít naproti. Přihlásí se proto na náročnou výpravu do divočiny s partou nových lidí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Nevím co to semnou je. Ale mě se to líbilo. Film je celkem normální, ničím nepřekvapuje, ani nevybočuje. Na první pohled se jedná o romantickou komedii, kterých se na Netfixu točí spousta. Ale na rozdíl od nich, tak tady je to navíc drama. A to už potřebuje trochu jinak uchopit film, aby to všechno fungovalo. A myslím si, že tady se to povedlo. Od každého žánru bylo něco a s dramatickou stránkou se pracovalo, tak jak to mám rád, ani moc drama ani moc komedie. Putování lesem bylo odreagování nejen pro hlavní představitelku, ale i pro mě. Pozitiva: Celkově se herecké obsazení povedlo. Negativa: Děj mohl být lépe propracovaný. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu vás najviac potešia prechádzky lesom a kemping. Ostatné veci, hlavne ten romantický motív, odhalíte hneď pri prvom stretnutí ľudí pred kempingom. Jednoduchý romantic-based film, kde v dialógoch medzi postavami bolo trochu viac potenciálu.  Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Reklama

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže reálně by to bylo tak za tři hvězdy. Ellie Kemper mi není nijak sympatická (ostatně to ani její postava v tomto filmu) a rozhodně bych tedy hrábnul spíše po Windy než pro Helen (když už měl Jake tu možnost). Jinak mě ale postavy neštvaly a herečky i herci podali vcelku dobrý výkon (vyzdvihl bych zejména Bena Cooka) . Vicky Wight se podle mě také nemá za co stydět. Je to zkrátka pohodová komedie, takový hodně solidní průměr. Hvězda navíc za Blythe Danner a „Just Like Heaven“. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Romantika s běžným námětem rozvedené (a pitomě feminizované), na kterou zamilovaně kouká magor, co si nedokázal za roky najít tu svou. Ale vše řeší "průvodce", což je magor další v pořadí a tak se díváme na partu nesourodých lidiček, co si šli hrát do lesíčka na čundráky. Fakt jsem to špatně rozdýchával, naštěstí se herci snažili z toho vyždímat, co se dalo a tak to nakonec šlo dokoukat, když si k tomu ale přidáte ten podzimní Connecticut (na mě tam bylo v létě úděsné vlhko). Co mi nesedlo byla hlavní hrdinka, fakt ta paní byla nehezká a protivná a nic nepomohlo, že to měla být fasáda hodného člověka. Hm. Moc jsem tomu nevěřil. 45% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v relaxační vtipnou komedii. Výsledek je ale takový, že parta mongoloidů formou teambuildingu  vylezla z městské nory a poprvé vidí les. A ne, není to vtipné. Mohlo to být vtipné, ale není to tak. Je to smutné. A nejvíc mě vlastně zaráží, že nevím, jestli to myslí vážně nebo ne. V obou ohledech to ale kvalitu filmu nespasí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v Stamforde (Connecticut, USA). Zábery z mesta pri otvorení filmu sú z Pittsburghu, Pennsylvánia. (Arsenal83)
  • Přestože jsou v divočině s minimem toaletních potřeb nebo bez nich po dobu dvou týdnů nebo déle, mají muži po celou dobu výpravy stejně dlouhé vousy nebo je nemají. (Johnny.ARN)
  • Heleniny (Ellie Kemper) boty se v průběhu filmu mění z modrých na začátku na oranžové později. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama