Reklama

Reklama

Štěstí pro začátečníky

  • USA Happiness for Beginners
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozvedená učitelka chce znovu nakopnout svůj život, i ten osobní, a nebojí se tomu jít naproti. Přihlásí se proto na náročnou výpravu do divočiny s partou nových lidí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Nevím co to semnou je. Ale mě se to líbilo. Film je celkem normální, ničím nepřekvapuje, ani nevybočuje. Na první pohled se jedná o romantickou komedii, kterých se na Netfixu točí spousta. Ale na rozdíl od nich, tak tady je to navíc drama. A to už potřebuje trochu jinak uchopit film, aby to všechno fungovalo. A myslím si, že tady se to povedlo. Od každého žánru bylo něco a s dramatickou stránkou se pracovalo, tak jak to mám rád, ani moc drama ani moc komedie. Putování lesem bylo odreagování nejen pro hlavní představitelku, ale i pro mě. Pozitiva: Celkově se herecké obsazení povedlo. Negativa: Děj mohl být lépe propracovaný. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak to není, ale jinak je to milý film se sympatickými herci. Sice to vlastně postrádá scénář, protože ten by se dal popast jednou věto: Skupina lidí jde skrz americkou divočinu, aby dostala certifikát o zálesáctví... No párkrát jsem se i zasmál, párkrát to bylo poučné, a taky je tu krásná příroda... Docela to ušlo...60% ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Romantika s běžným námětem rozvedené (a pitomě feminizované), na kterou zamilovaně kouká magor, co si nedokázal za roky najít tu svou. Ale vše řeší "průvodce", což je magor další v pořadí a tak se díváme na partu nesourodých lidiček, co si šli hrát do lesíčka na čundráky. Fakt jsem to špatně rozdýchával, naštěstí se herci snažili z toho vyždímat, co se dalo a tak to nakonec šlo dokoukat, když si k tomu ale přidáte ten podzimní Connecticut (na mě tam bylo v létě úděsné vlhko). Co mi nesedlo byla hlavní hrdinka, fakt ta paní byla nehezká a protivná a nic nepomohlo, že to měla být fasáda hodného člověka. Hm. Moc jsem tomu nevěřil. 45% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo celkom nádejne, a uznávam, že ani samotný scenár nebol vôbec na zahodenie. Napriek tomu mi však tento film príliš nesadol a vykľula sa z toho tak trochu nudná záležitosť. Hlavná predstaviteľka nedôverčivá a nevýrazná, ostatná posádka zo "zájazdu" tiež mdlá, dialógy biedne, humor detto. Akurát tá turistická tématika celkom zaujala, keďže takéto prostredie nie je ani zďaleka okukané. Ale čo z toho, keď to bolo celé také ťažkopádne? Strohé 2* ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě bylo příjemné překvapení. Prvních pár minut jsem byla skeptická, ale pak mi Ellie Kemper začala díky výrazům v obličeji připomínat Renée Zellweger :D a hned mi byla rázem sympatičtější. A Luke Grimes byl prostě sympaťák od začátku, takovej kluk od vedle. A co jinýho může takovej typ filmu divákovi nabídnout, než postavy, co vám sedí, dobré prostředí a ne úplně blbej scénář. U mě to teda seplo. Nic víc než pohodová záležitost. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Heleniny (Ellie Kemper) boty se v průběhu filmu mění z modrých na začátku na oranžové později. (Johnny.ARN)
  • Auta v Pensylvánii nemají přední poznávací značky. (Johnny.ARN)
  • Postavy nosí středně velké batohy, ale během pobytu v divočině mohou několikrát vyměnit celý svůj šatník. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama