Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Warworld je miestom nekonečných brutálnych gladiátorských bojov, v ktorých sa musí spojiť Batman, Superman, Wonder Woman a ďalší hrdinovia, aby vytvorili neprekonateľný odpor, ktorý privedie celú planétu k slobode. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Drsně řečeno, jde o 4 zcela nesouvisející příběhy (4x20minut) s na dechem “What if…?”. Reálně tu je jistá (hodně neohrabaná a povrchní) snaha je všechny propojit myšlenkou Westworldu (zjednodušeně řečeno). Asi nejsmutnější je, že je to nudné a chybí tam trochu propracovanější snaha tomu dát smysl jako celku (Wonder Woman v tom druhém příběhu šla vzhledem identifikovat jen s hodně velkou fantazií) nemluvě o závěru bez závěru. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Tomorrowverse je zvláštní. Všechny filmy se pohybují mezi průměrem a lehkým nadprůměrem, působí chladně a dospěle, ale nejsou ničím zapamatovatelné. To stejné platí i pro Warworld, který se řadí spíše k těm slabším. První hodina je nudný setup, finální část ukrutně sterilní, a všechny postavy jsou ploché jako z komiksu ze čtyřicátých let. Akce je sice pěkná a konec láká na krizi, která má velký potenciál, ale nevím, jestli něco takového chci v tomto podání vidět. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád tyto alternativní příběhy a pořád jsem čekal, proč se to jmenuje Justice League, když je tam jen Wonder Woman na divokém západě. Nakonec to tak alternativní není, nápad mi přišel hodně zajímavý, ovšem realizace mě bohužel nudila do té míry, že jsem neustále lapal po telefonu a příliš jsem si neužíval poměrně zajímavý příběh. Snad bude nevyhnutelné pokračování údernější a děj se zaměří na známý tým. I když bych rád viděl nějaké další erkové animáky, třebaže z divokého západu, raději když to nebude pod labelem DC comics. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Hodnocení č.9200. Ti z nás, co totálně zapoměli závěr předchozího Legionu s Karou, na to samoz. kókali jak péra. Pak jsme si sice vzpoměli, ale moc nám to ve výsledku nepomohlo. Film jest prý dle dosti čerstvého DC comicsu, který ale neznám, neb jejich produkci (až na občasné a řídké, vyjímky) už dobrých 6 let, nesleduji/nekupuji, takže nemohu posouditi, nakolik je nezáživná předloha vs. film. Ale esli to tak je ze souč. DC produkcí i na papíře, tak potěž koště. Není to průser, ale že bych z toho padal na prdel, to taky ne. Mám tak obavy, jak dopadne adaptace (které se v drtivé většině v DCAU povedly) 1 z nejzásadnějších a pro mne osobně i zároveň nejlepších DC špalků, co jsem kdy četl a hodněkráte. A která má navazovati na tento film, který je vlastně jen poněkud zbytečným prequellem k chystané adaptaci oné masivní (ve všech ohledech) knize jm. Crisis on Infinite Earths. A obávám se, že i přes to, že to má míti 2 zhruba 80min. díly,  (tato obava se později ukázala, jako lichá, co se týče počtu částí) to vzhledem k předloze, nedopadne moc dobře. Dříve jsem se mohl na animáky od WB/DC dosti spolehnouti, ale v posledních letech....no, nevím. Ale aspoň tam neumře (snad) Kara, když se jí v Tomorroverse zbavili a šoupli ji do 31.st. Nejvíce se líbila čb část a i ta westernová nebyla špatná. Prostřední s Brucem, byla naprostý průser, u kterého jsem ihned po začátku, regulérně usnul. Tento typ příbéhů/žánru totiž již od 12 let (kdy mě naprosto zbořila Asimovova Nadace, mj. jiné SF klasiky) u mě skončil na naprostém okraji zájmu. Na 2.str. to i přes to všechno, nutně nuditi nemuselo. To by se ovšem museli scénáristé o dost více, snažiti. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dve tretiny snímku za dve hviezdy, ale posledná tretina to zdvihla aspoň na tri hviezdy. Animácia jedna z tých slabších, dejovo taktiež slabšie, rozdelenie na viaceré samotné príbehy, ktoré sa spoja v závere na tejto krátkej pôde nevyužité naplno. Taktiež mi nesedí, že sa znovu DC vrátilo k "slipom" vonku, posledné desaťročie to bolo omnoho lepšie. Potešili menej využívané postavy v DC a pritom ubersilné, myslím na druhej strane barikády. Ale celkový pocit je nemastný neslaný, mám dojem, že zabili potenciál, ktorý látka mala. Toto by sa hodilo rozdeliť na dva samostatné filmy ako v prípade Dark Knight Returns... ()

Reklama

Reklama