Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jéžiš, tohle trochu vyšperkovat (hlavně dialogy) a vyhnout se několika to shazujícím momentům, tak by to mohlo být něco fakt moc fajn. I tak bylo, ale spíš na jedno podívání, prostě odfrk a jedeme dál. Vypravěče já můžu, takže to pro mě bylo plus spolu s tím předvánočním časem a Anglií. Hlavní dvojka sympatická. 3,5* ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Milé, "osudové", neraz trefné, dobre natočené, so skvelou kamerou, a najmä (to najkľúčovejšie) - ústredná dvojica má skvelú chémiu (Ben Hardy aj Haley Lu Richardson skvelí). Postava rozprávača je ale zbytočne pridaná, kazí atmosféru. O otcovi Hadley som mal pocit, ako keby tam bol len na silu, a jeho vzťah s dcérou tam ani nebol. Naopak, scény s Oliverovými rodičmi patrili k tomu milšiemu z celého filmu. A ten koniec mi prišiel tiež drobet zbytočne seknutý... Dajme tomu za 3* - pozretie trebárs neľutujem, no s podobnou tematikou som videl aj lepšie filmy, ktoré nebudem mať problém pozrieť viackrát. Toto je ideálne k pohodovému sobotnému večeru - nenadchne, nepohorší a v zásade pretrvajú aj pozitívne emócie. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Dost mě bavilo, jak je to vyprávěné. Tedy, s použitím statistiky, čísel a s vypravěčkou, která se v průběhu celého příběhu vtěluje do celé řady vedlejších postav. Zajímavý nápad! Oliver a Hadley jsou navíc standarní, přirození, uvěřitelní a člověk jim emoce věří. ■ Začal jsem počítat, kolikrát se budu se svojí ženou milovat v následujících dvaceti letech. Je to normální? ■ Kdybyste někdo hledali tu dynamickou cover verzi I Wanna Dance With Somebady, co zní v závěrečných titulcích, tak je tady. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled vypadá "na první pohled" jako další z dlouhé řady tuctových romantických slaďáren z netflixovské produkce, avšak "na druhý pohled" se jedná o mile natočenou záležitost s několika zajímavými nápady - ať už šlo o "statisticky" laděný scénář, netradiční vypravěčku "mnoha tváří" či poslední rozloučení zaživa. Původně jsem si myslel, že půjde o čistou romanťárnu, ale vedle odlehčeného tématu "lásky na první pohled" hrál film i na vážnější notu - ale nijak podbízivým způsobem, což se cení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

V první řadě jde snadno poznat, že je na filmu patrná ženská ruka, protože tohle je prostě od základu ženský film. Z tohohle pohledu tak prostě asi nejsem ta správní cílovka, co dokáže film správně docenit. Pokud jste čerstvě zamilovaný pár, tak si klidně jednu * přidejte. Pokud jste zarytí fanoušci klasických slaďáren, tak si klidně přidejte i druhou *, jelkož řemeslně filmu nejde až tak moc co vytknout. Režisérka i scénáristka splní všechna žánrová klišé na jedničku, jedinou nějakou přidanou hodnotou navíc je postava vypravěčky. Hlavní dvojka má fajn chemii, hlavně Haley Lu Richardson působí velmi sympaticky. Ale jak říkám, tady nejsem ten pravý, co tohle všechno docení, když tam není něco navíc. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Příběh je založen na knize „Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled“, kterou napsala Jennifer E. Smith. (Johnny.ARN)
  • Když si Hadley (Haley Lu Richardson) rezervuje nový let, na obrazovce nad přepážkou je vidět logo londýnského letiště Stansted, přestože se údajně jedná o Mezinárodní letiště Johna F. Kennedyho v New Yorku. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal v Londýne (Anglicko, Veľká Británia) a New Yorku (New York, USA) od januára 2021. Z dôvodu pandemických obmedzení sa scény pre letisko New York natáčali na londýnskom letisku Stansted. (Arsenal83)

Reklama

Reklama