Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se snažili natočit trošku odlišnou romanťárnu, kdy se během příběhu dozvídáme spoustu statistických údajů a na mě to působilo celkem dobře. Hlavním hrdinům jsem také přál jejich lásku. Jen se mi vůbec nelíbila ta část o „rozlučkové oslavě“, tu bych úplně vystřihl. Jedná se však o dobrý film na jedno zhlédnutí pro zamilované páry. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pomerne nesympatický pár, ktorý nepredstavuje lásku, ale skôr vrásku na prvý pohľad. Príbeh ako pre teenagerov, ale oni majú už tridsať aj cez tridsať, výhľadovo veľmi skoro dosahujúci zenit, no a tej Richardson aspoň dlhé vlasy mohli pripevniť, pretože s týmito kaderníckymi nepodarkami okúzlila len málo. Zároveň príbeh vyťahuje staré známe klišé na vlhnutie oka, a to je smrteľná choroba, to musí byť už všade, čo je už deformovaná fantázia alebo skôr namiesto inšpirácie plagiátorský prvok. Dojemný film pre tých, ktorí nemajú vysoký nárok na obsah. ()

Reklama

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Milé, "osudové", neraz trefné, dobre natočené, so skvelou kamerou, a najmä (to najkľúčovejšie) - ústredná dvojica má skvelú chémiu (Ben Hardy aj Haley Lu Richardson skvelí). Postava rozprávača je ale zbytočne pridaná, kazí atmosféru. O otcovi Hadley som mal pocit, ako keby tam bol len na silu, a jeho vzťah s dcérou tam ani nebol. Naopak, scény s Oliverovými rodičmi patrili k tomu milšiemu z celého filmu. A ten koniec mi prišiel tiež drobet zbytočne seknutý... Dajme tomu za 3* - pozretie trebárs neľutujem, no s podobnou tematikou som videl aj lepšie filmy, ktoré nebudem mať problém pozrieť viackrát. Toto je ideálne k pohodovému sobotnému večeru - nenadchne, nepohorší a v zásade pretrvajú aj pozitívne emócie. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nesmírně nudil. Dokonce jsem v průběhu i odcházel. Obecně již tento druh filmů nemám v oblibě, ale mnohdy se dají snést. Láska na první pohled je však slabým čajíčkem. Je sice trochu dospělejší než podobné filmy, ale skoro vůbec se tu nehraje na city. A když už romantický film nehraje na city, tak se přeci nemohl povést. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná romantika, tak trochu jiné drama. Minimálně zaujmout umí Láska na první pohled dobře. První polovina je vyloženě romantika až na půdu. Díky sympatickým hercům i postavám to ale funguje vcelku dobře. Někde v půlce, když jsem si už myslel, že musí být konec, se to ale zlomí na trochu neobvyklé drama o všedních lidských tématech jako jsou rozvod rodičů, vyrovnání se s přicházející smrtí nejbližšího člověka. Tam film trochu drhne a z mých spokojených 4* to trochu klesá, ale povedený závěr to zase trochu nakopne. Postava "vypravěčky" byla parádní. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Luther (Tom Taylor) svou dodávku několikrát označuje jako Sprinter, který vyrábí Mercedes. Když je dodávka nakonec spatřena, je to jasně dodávka Ford Transit. Když se Hadley (Haley Lu Richardson) poprvé setká s Lutherem, dokonce znovu řekne, že „je to Sprinter“, přesto je uprostřed záběru na dveřích dodávky viditelný nápis „Transit“. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal v Londýne (Anglicko, Veľká Británia) a New Yorku (New York, USA) od januára 2021. Z dôvodu pandemických obmedzení sa scény pre letisko New York natáčali na londýnskom letisku Stansted. (Arsenal83)
  • Při představování Hadley (Haley Lu Richardson) jsou v pozadí vidět letadla společnosti Ryanair. Společnost Ryanair nelétá na Mezinárodní letiště Johna F. Kennedyho v New Yorku., kde se tato scéna odehrává, ale na letiště Stansted, kde se natáčelo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama