Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky je to síce klasická rom-com schéma, ktorá ničím neprekvapí, ale aspoň to spracovanie bolo skutočne príjemné. Najväčším ťahúňom celého filmu však bola samotná ústredná dvojica a ich dôvtipné dialógy, ktoré pôsobili príjemným britským humorom a rôznymi ironickými narážkami. Dejovo to teda nebolo žiadne terno, ale ako milá oddychovka to bolo fajn. Trochu ma prekvapilo, že scenáristicky išlo všetko až príliš klišovito - myslel som, že tam zakomponujú aj nejaké nápaditejšie vsuvky v rámci deju. Ale aj tak, na tie 3* to určite bolo! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jéžiš, tohle trochu vyšperkovat (hlavně dialogy) a vyhnout se několika to shazujícím momentům, tak by to mohlo být něco fakt moc fajn. I tak bylo, ale spíš na jedno podívání, prostě odfrk a jedeme dál. Vypravěče já můžu, takže to pro mě bylo plus spolu s tím předvánočním časem a Anglií. Hlavní dvojka sympatická. 3,5* ()

Reklama

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Milé, "osudové", neraz trefné, dobre natočené, so skvelou kamerou, a najmä (to najkľúčovejšie) - ústredná dvojica má skvelú chémiu (Ben Hardy aj Haley Lu Richardson skvelí). Postava rozprávača je ale zbytočne pridaná, kazí atmosféru. O otcovi Hadley som mal pocit, ako keby tam bol len na silu, a jeho vzťah s dcérou tam ani nebol. Naopak, scény s Oliverovými rodičmi patrili k tomu milšiemu z celého filmu. A ten koniec mi prišiel tiež drobet zbytočne seknutý... Dajme tomu za 3* - pozretie trebárs neľutujem, no s podobnou tematikou som videl aj lepšie filmy, ktoré nebudem mať problém pozrieť viackrát. Toto je ideálne k pohodovému sobotnému večeru - nenadchne, nepohorší a v zásade pretrvajú aj pozitívne emócie. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

V první řadě jde snadno poznat, že je na filmu patrná ženská ruka, protože tohle je prostě od základu ženský film. Z tohohle pohledu tak prostě asi nejsem ta správní cílovka, co dokáže film správně docenit. Pokud jste čerstvě zamilovaný pár, tak si klidně jednu * přidejte. Pokud jste zarytí fanoušci klasických slaďáren, tak si klidně přidejte i druhou *, jelkož řemeslně filmu nejde až tak moc co vytknout. Režisérka i scénáristka splní všechna žánrová klišé na jedničku, jedinou nějakou přidanou hodnotou navíc je postava vypravěčky. Hlavní dvojka má fajn chemii, hlavně Haley Lu Richardson působí velmi sympaticky. Ale jak říkám, tady nejsem ten pravý, co tohle všechno docení, když tam není něco navíc. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nesmírně nudil. Dokonce jsem v průběhu i odcházel. Obecně již tento druh filmů nemám v oblibě, ale mnohdy se dají snést. Láska na první pohled je však slabým čajíčkem. Je sice trochu dospělejší než podobné filmy, ale skoro vůbec se tu nehraje na city. A když už romantický film nehraje na city, tak se přeci nemohl povést. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Když Oliver (Ben Hardy) a Hadley (Haley Lu Richardson) nastupují do letadla, agent u přepážky předstírá, že používá počítač. Na obrazovce je vidět, že agent není k počítači vůbec přihlášen. (Johnny.ARN)
  • Na pozvánce je uvedeno, že recepce se koná v Navy College, ale když je vidět místo zvenčí, je jasné, že je to v Queen's House přes silnici v Greenwichském parku. (Johnny.ARN)
  • Příběh je založen na knize „Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled“, kterou napsala Jennifer E. Smith. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama