Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se snažili natočit trošku odlišnou romanťárnu, kdy se během příběhu dozvídáme spoustu statistických údajů a na mě to působilo celkem dobře. Hlavním hrdinům jsem také přál jejich lásku. Jen se mi vůbec nelíbila ta část o „rozlučkové oslavě“, tu bych úplně vystřihl. Jedná se však o dobrý film na jedno zhlédnutí pro zamilované páry. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Adolescentní romantika…..o co méně lokací o to více přitažené za vlasy. Ale ústřední dvojice funguje (především Haley Lu Richardson si mne získala), chemie mezi nimi také a tak i když ani zdaleka nejsem cílovka, něco jsem dokázal odpustit. Tím něčím, ale rozhodně nebyla vypravěčka (nebo chcete-li průvodkyně dějem), jejíž funkci jsem ani trochu nepochopil. ()

Reklama

Skrivan 

všechny recenze uživatele

Láska na první pohled je vcelku příjemná lyričtější oddychovka, která má osobitým způsobem vyprávění rozhodně co nabídnout. Problém je, že hlavní hrdinka je tak blbá a nesnesitelná, že tomu fajn a sympatickému týpkovi prostě nemůžete přát, aby s ní skončil. Její otec je navíc přihřátý slizák. Zajímavým a obohacujícím prvkem je tady vypravěčka, u které mi ale chybělo nějaké vysvětlení nebo opodstatnění. Nejlepším na celém filmu tak zůstává dojemná úprava Dance With Somebody. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Taky vás při sebemenší závadě na sedadle přesunuli v letadle zdarma do první třídy? Ano, podobné nesmysly je třeba ignorovat, ale jinak jde o jeden z mála romantických filmů, kde nejsou hysterické výlevy ani zbytečně přehrávaná velkolepá gesta. Chemie i dialogy mezi ústřední dvojicí jsou pak ozdobou filmu, který se celý nese v pohodovém oparu. Crush na roztomilého diblíka Richardson je samozřejmě výhodou. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky je to síce klasická rom-com schéma, ktorá ničím neprekvapí, ale aspoň to spracovanie bolo skutočne príjemné. Najväčším ťahúňom celého filmu však bola samotná ústredná dvojica a ich dôvtipné dialógy, ktoré pôsobili príjemným britským humorom a rôznymi ironickými narážkami. Dejovo to teda nebolo žiadne terno, ale ako milá oddychovka to bolo fajn. Trochu ma prekvapilo, že scenáristicky išlo všetko až príliš klišovito - myslel som, že tam zakomponujú aj nejaké nápaditejšie vsuvky v rámci deju. Ale aj tak, na tie 3* to určite bolo! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Když se Oliver (Ben Hardy) setká se svým bratrem na letišti, dvojice příslušníků britské dopravní policie je požádá, aby odešli. Britská dopravní policie je národní speciální policejní jednotka, která dohlíží na železniční síť v Anglii, Walesu a Skotsku. Nevykonává policejní dohled na letištích. (Johnny.ARN)
  • Když Oliver (Ben Hardy) a Hadley (Haley Lu Richardson) nastupují do letadla, agent u přepážky předstírá, že používá počítač. Na obrazovce je vidět, že agent není k počítači vůbec přihlášen. (Johnny.ARN)
  • Luther (Tom Taylor) svou dodávku několikrát označuje jako Sprinter, který vyrábí Mercedes. Když je dodávka nakonec spatřena, je to jasně dodávka Ford Transit. Když se Hadley (Haley Lu Richardson) poprvé setká s Lutherem, dokonce znovu řekne, že „je to Sprinter“, přesto je uprostřed záběru na dveřích dodávky viditelný nápis „Transit“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama