Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečného teroristu Caspera rozhodly americké úřady přepravit do USA tajně na palubě vojenské ponorky. Plavba probíhá podle plánu, dokud nezačne obrovská mořská nestvůra ohrožovat posádku. A navíc se teroristovi kumpáni chystají osvobodit svého vůdce. Nikdo netuší, že brzy dojde k smrtící konfrontaci. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Očakával som, že to bude brak, ale, že tá milá chobotnica tam bude len na chvilku a aj to matne a potom zasahujú už len jej vemená, pardon chápadlá, to je aj na takéto béčko veľmi malo. Kašlať na to, že je hnusne digitále, nič iné som ani nečakal, netočil to James Cameron, tak očakávania v mojom prípade neboli veľké. Že sa neberie vážne, to je len dobre a niekoľkokrát som sa pousmial nad dianím vo filme a práve takéto filmy by mali byt hlavne zábavne, keď všetko ostatne je lacné a brakovité. Ale čo filmu neodpustím je fakt, že som očakával oveľa viac akcie a dostal som hlavne prázdne reči a samú vatu a hlavne akcia  mala byť ťahúňom filmu, čo sa, ale nestalo. Slabé 2*. ()

phoebess odpad!

všechny recenze uživatele

Není nic hroznějšího než to, že během prvních 10/20 minut sledování filmu zjistíte, že přicházející reklamu v televizi (na kterou jinak nadáváte) vítáte a doufáte, že nikdy neskončí. Ale i přesto jsem si řekla, že to přetrpím a dokoukám se… v momentě, kdy se mi zdálo, že po porážce chobotnice bude konec a já budu moct jít spát, nastoupila banda teroristů, kteří přepadli luxusní parník… a já si řekla, pane na nebi, je tohle vůbec možné?! Nejlepší rozhodnutí, které jsem za ten večer udělala, bylo vypnutí televize. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z toho co tu pisete je mi do breku.. to tu vazne nikdo nepozna kvalitni brak? od mistra mistru vsech silenosti a meho oblibence Johna Eyerese Jedna rada pro radoby milovniky kvality zapomente ze je to realita vypnete nemyslete tohle superbecko prece nemuzete takhle zprznit na palube ponorky radi digitalni chobotnice a hlavni hrdina uklidnuje namornika kterej zmagoril a je v hajzlu z toho ze nechal doma rozsvicena svetla! boze tohle je super zabava a ma to miliardkrat vetsi hodnotu nez veledila vznikajici v soucasnosti ktere si na opravdu zabavny beckovy zanr jen hraji ()

hlína

všechny recenze uživatele

Už podle obsahu filmu mi bylo jasné, že hodnocení tohoto filmu bude kolísat kolem nuly až do záporných čísel.... Teroristi a obří chobotnice útočí na ponorku.... kterej perverzní úchyl mohl napsat takovýhle scénář..... no to prostě musíte vidět.... vydržel jsem obdivuhodných cca 25 minut, než jsem usoudil, že nemá opravdu cenu se na to koukat ani jako na komedii. Typický film, který je tak příšerně debilní, že pokaždé když ho pustíte, bůh zabije koťátko.... ()

Trinculo odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemáš citrón budou padat kalamáry". Zajimavě vystavěný film - hodně dlouho se děje mnohé co spolu vůbec nesouvisí - ruská ponorka, terorista, parník, nadržení námořnici a nadržená oceánografka ... a všechno poťouchle směřuje ku grande finále ! A nakonec ... kalamár není takový špatný ... a i hrdina se vynoří ... panebože ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama