Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebelové se připravují na bitvu proti nemilosrdné armádě Mateřského světa a přitom mezi nimi vznikají pevná pouta a rodí se noví hrdinové i budoucí legendy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (237)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sedem samurajov je jeden z najlepších filmov, aké kedy vznikli. Vzdať mu takúto poctu je preto obyčajná hanba. Veľmi dúfam, že R-ková Snyderová vízia je niekde inde, pretože úprimne? Toto bolo obrovské utrpenie sledovať. To, že sa vzťahy neposunú nikam, len ak tak do úrovne prostoduchých konverzácií zabolí. Ale to, že akcia je nudná, nepriehľadná a bez pamätnejšej scény je zarážajúce. Ako keby to ani nebolo dielo režiséra, ktorým nám svojho času servíroval skvelé komiksové filmy s hĺbkou a presahom. Toto je výsmech všetkému čo robí film filmom. Dnes som pozeral 4 hodiny na totálnu prázdnotu. A neviem nejako prísť na dôvod prečo? To, že toto vzniklo je pre mňa nepochopiteľné a zarážajúce.  A Skrein je ako záporak prapodivnou voľbou. Väčšinou je totiž až homosexuálne smiešny. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to ještě slabší než jednička. Jednička mi byla sympatičtější díky zábavnému rekrutování týmu s vibem 7 statečných, byl tam Charlie Hunham, byla tam boží monster- pavoučice a Ed Skren hrál nácka skvěle, tady prostě není nic. První hodinu není ani žádná akce jen se zaměřuje na background postav, který teď už nikoho nezajímá. monstra absentují úplně, žádná nová zajímavá postava nepřibyde, akce ujde, ale myslím, si, že tu ani není moc prostor pro Erko, nedokážu si ani představit, kde by mohlo být Gore, žádný takový fight tu není. Moc mě to nebavilo a to mám bezmyšlenkovité řežby rád. Slabé, raději sequel Armády Mrtvých než tuhle mrtvou frančízu. 4/10. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Zack Snyder se asi definitivně zbláznil, protože natočil ne jeden, ale dva naprosto zbytečné filmy, ve kterých není nic. V tom prvním se alespoň blbě verbovali hrdinové, ten druhý stojí na zpomalených záběrech na zemědělce na poli a jedné mizerně natočené bitce. Kdo přežije a kdo umře, vám bude jedno. Kolik zpomalovaček tam Snyder nacpe, to nezvládnete spočítat. Jen budete sedět a přemýšlet o tom, kam se poděl ten filmař, který měl po Třístovce našlápnuto k tomu, aby byl novou žánrovou hvězdou. Úmorný film. A většinu času zpomalený. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nechtěná odpověď na otázku "Jak by vypadaly filmy od Asylum, kdyby měly opravdu velký rozpočet". Chyby z jedničky opakované do puntíku (mizerné tempo, nedostatečně prokreslené postavy, špatné vyprávění, pramalé využití nového vesmíru), ale jednička měla aspoň pár snaživých kreativních záchvěvů, pokud se bavíme o monstrech a Charlieho Hunnama, který jako jediný (slovy klasika) pochopil, v jaké blbině hraje a patřičně si to užíval. Dvojka je arytmická střílečka s předlouhou (ale nezajímavou) expozicí a sem tam pěkným záběrem. A dál nic. Jsem rád, že mají studia i dnes odvahu dotovat podobné nové drahé projekty. Nejsem rád, když dopadají tahle. 30 % ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Pecka?” Asi.. :D. Je to druhá polovina něčeho co má na CSFD 47% (aktuálně). Stejný patlal jako scénárista, režisér i kameraman, stejný woke, stejné ingredience i kuchař! Kdo očekává lepší výsledek než minule je blázen (o jeden den a dvě hodiny později). Člověk by měl umět uznat, že se spletl. Není to stejné jako #1… je to mnohem horší. Už po 1/2 hodině jsem vyloženě trpěl. Jako fakt zpomalené záběry sklizně obilí!? Jako fakt kosí kosou… mlátí slámu cepem… nakládají seno vidlemi… na VZNÁŠEDLO-VALNÍK :D. A ve slow-mo! Škoda, že vedle vznášedlo valníku nemají i technologii na výrobu vznášedlo-kombajnu. Pak ta scéna “kecy u stolu”… netrpěl jsem snad už dost? Hodina pryč a teprve teď začala invaze na… obilí a já litoval ještě víc. Takových humorných scének… 30 lidí čumělo jak dva bojují s několikanásobnou přesilou bylo to nejméně vtipné. Najednou koukám… oni mají na vesmírné lodi STROJOVNU NA UHLÍ!? Fakt hází lopatou uhlí do kotlů! Ale úplně, biblicky debilní scéna byla “hele já našel taštičku”. Vojáci chodí okolo půl tuctu svítících výbušnin ve výšce oči, ale všimnou si jich až po tom co najdou na zemi “taštičku”? Nejdřív jsem chtěl dát alespoň jednu hvězdičku za ty “krabí tanky” (ty s čoudícima komínama), ale to fakt nešlo. Ta hodina padesát přinesla příliš mnoho jizev. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (2)

  • O tvorbu vizuálních efektů se postaraly společnosti jako Weta FX, Mammal Studios, Rodeo FX nebo Scanline VFX. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se od 19. dubna 2022 do prosince téhož roku v americkém státě Kalifornie (Inyo County, Santa Clarita). Filmování probíhalo současně s výrobou první části a společný rozpočet činil 166 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama