Reklama

Reklama

Na maděru

(seriál)
  • USA Obliterated
Trailer
USA, 2023, 6 h 50 min (Minutáž: 44–58 min)

Hrají:

C. Thomas Howell, Shelley Hennig, Nick Zano, Paola Lázaro, Alyson Gorske, Terrence Terrell, Eugene Kim, Carl Lumbly, Ivan G'Vera, Costa Ronin, Kellee Stewart (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Speciální jednotka zmaří nebezpečný útok v Las Vegas a hned to náležitě oslaví. Pak ale začne jít opravdu do tuhého a všichni budou muset rychle vystřízlivět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

cariada 

všechny recenze uživatele

Přesně něco takového jsem hledal, abych se dobře pobavil . Hodně nekonvenční  seriál, který si dělá srandu sám se sebe a nebojí se ukázat všemožný absurdity.  Jen škoda, když už tam bylo celkem dost penisů, taky ukázat frndu. Ano je tam zase to zastoupení bukvic a kundolízalek, ale naštěstí to nijak zvlášť nehrotí. Postavit elitní jednotku agentů, která se s jede a opije  a pak v tom stavu musí opět do akce je dobrý nápad. Jediný co bych seriálu vytkl je poslední díl který byl prostě málo vtipný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSOU TO AMERIČANI! NEVZDAJÍ SE TAK LEHCE…“  Tak jo – prej to nemám brát vážně, takže to vážně neberu… a vono to funguje! A bacha, tohle není pohádka pro malý parchanty, ale „R“ková záležitost! Takže čekejte humor spíš explicitní než intelektuálskej… Je to místy blbý – až je to vlastně zábavný a fakt je hezký, jak se snažili castingově napodobit slavnější herce. Přijdou i trapný okamžiky, ale za chvíli se to opět dostane do úsměvnějšího módu. A poslední dva díly mají i slušnou akční úroveň. Hele…prostě píčovina k pobavení… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Za seriálem stojí stejné tvůrčí trio, jako za sérií „Cobra Kai“. 2.) Původně bylo plánováno 10 epizod. 3.) Thx za titule „Vendula Bazalová“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE   ** NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení béčkového akčňáku a Pařby ve Vegas bylo lákavé, bohužel se tento koncept dostal do rukou úchylných matláků, kteří jsou přesvědčení, že stačí aby se v seriálu šukalo, klelo, bylo zde násilí a spousta nahých penisů, do kterých se pokud možno ještě něco strká. Nic proti ulítlé zábavě, ale tohle pobaví snad jen nevybouřený puberťáky. A navíc to vypadá lacině po režijní, tak i herecké stránce, třetí kategorie. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10ti minutách jsem si malinko říkal, že trailer asi tvořil někdo jiný než seriál, ale.... konec prvního dílu nabral obrátky, které se drží až do toho předposledního a ten poslední ještě vše završí. Perfektní sestava málo okoukaných herců, luxusní soundtrack, akce dokonalá, neskutečná zábava a fakt naprosto unikátní jízda všeho. 5* nedává asi jen skrze žánr, ale takto si já představuji akční nářez. Ode mě neskutečné nadšení. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Tohle je onen typ seriálu, který je záměrně přepálený, utahuje si ze stereotypů a stane se cílem pseudointelektuálů a odpůrců diverzity, protože nepochopí to, že tvůrci si sami utahují z různých klišé a nabízejí sérii, která se nebere vážně a nemá být brána vážně. Je to oslava osmdesátkových a devadesátkových akčních spektáklů zkombinovaná se stereotypy aktuálních projektů a pokud člověk přistoupí na hru tvůrců, bude se skvěle bavit. ()

Galerie (202)

Zajímavosti (6)

  • Podľa Jona Hurwitza bol herec C. Thomas Howell v pilotnej epizóde skutočne úplne nahý a odmietol použiť akúkoľvek protetiku. Pôvodne mal Howell zmluvu na hranie bez nahoty. Po prečítaní scenára však zmenil názor. (Arsenal83)
  • Seriál mal pôvodne 10 dielov a bol vytvorený pre káblovú sieť TBS. Následne sa však dostal na Netflix a zúžil sa na 8 epizód. (Arsenal83)

Reklama

Reklama