Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela Nardino (Sigourney Weaver) právě řekla před oltářem své "ano" sukničkářskému majiteli autoopravny Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svatební noc se její vinou moc nevyvede a proto pouhých sedmnáct hodin po obřadu novomanželka přistihne Deana s jeho sekretářkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí nevěrníka 300 000 dolarů a pěkný nový vůz. Nemůže tušit, že se stal obětí podvodu: Angela se ve skutečnosti jmenuje Max Connersová a roli Wendy sehrála její dcera Page. Společně tvoří perfektní rodinný tým, který si získává obživu cynickým sváděním a ruinováním bohatých mužů. Zisk je ovšem tentokrát nakonec mizerný, protože si z něj svůj díl vezme finanční úřad prostřednictvím zlomyslné úřednice důchodového odboru Glorie Vogal (Anne Bancroft). A ve slunném Palm Springs smůla pokračuje. Max coby atraktivní Olga Jevanová hladce svede obstarožního multimilionáře s prokouřenými plícemi Williama B. Tensyho (Gene Hackman), místo obstarožního manžela má však brzy na krku bezcennou snoubencovu mrtvolu. Page si zase začne se sympatickým barmanem Jackem Withrowem (Jason Lee), který má cenu tři miliony dolarů, ale omylem se do něj zamiluje. Také Dean však ještě neřekl poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (262)

MMR 

všechny recenze uživatele

Ach ta romantika... Neříkám, že je to zlo, to zase ne, ale tak velmi dobře zpracovaný film trochu zkazila, malinko mu uškodila. Mohlo to skončit jinak, ale bohužel jak je zvykem, to skončilo očekávaně. Jo a jinak mě to bavilo. Takže to doporučuji každému, kromě těch 6 361 lidí, co už to mají ohodnocené a viděli to :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +obsazení, pěkné herecké výkony, J.L. Hewitt je fakt kus, pohodová zábava -trošku překombinovaný děj, mezery ve scénáři/// Příjemná romantická komedie, která má pár much, ale u které se taky celkem fain pobavíte. Jen by se mi více líbilo kdyby to byla čistě romantika (Lee + Hewitt), ale jinak se přiznám, že jsem oběma "slečnám" celkem fandil a proto mě i trošku rozhodilo když J.Hackman vytuhl při pádu na penis :-( Ale i to se stává, stejně jako to, že všechny filmy končí happy endem./// Celkem 64%/// ()

Reklama

Shakeus 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru v kině, mě ani nenapadlo, že tento film někdy uvidím, ovšem stalo se, že si ke mně našel cestu skrze televizní obrazovku ve chvíli, kdy nešlo sledovat nic jiného:). Není to nic extra, nicméně to rozhodně předčilo má očekávání a dokonce jsem se docela dobře bavil. Tomu přispěl i dabing, byl vtipný a k postavám sedl. Jak ho jinak nevyhledávám, tak u odlehčené komedie je to snad i lepší volba a sprosťárny přeci jen zní jinak v češtině. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie, v níž mě překvapila Sigourney Weaver, která je tu více sexy než kdy jindy. Co ukázat tu má i Jennifer Love Hewitt, ale u té to platí jen co se týče vzhledu, jinak herecké nadání je u ní téměř žádné, Jason Lee a Ray Liotta zahráli standart a Gene Hackman byl příjemně nechutný. Celkově je to lepší průměr. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Určitě nadprůměrná komedie, občas bych řekl až bláznivá. Nejvíc tady oceňuju, jak ty ženský bezostyšně využívají chlapské blbosti a schopnosti mít krev pouze na jednom místě v těle zároveň. Geneova figurka je naprosto nezapomenutelná, nejen to neustálé pokašlávání a nechutnosti, ale třeba i jeho smrt nebo krásný od kouření černý zuby a absolutní nezájem o okolí, pokud od něj nemůže něco dostat. Dialogy jsou srandovní, není to hláškování, ale legrační rozmluvy, který na sebe navazují. Jen Jennifer Love Hewitt mi tu přišla jako totální kráva a nějak nechápu, jak se do ní ten chlapík mohl zamilovat, protože potkat takovou mrchu bych asi měl co dělat abych ji nepropleskl. A českej dabing tentokrát špatnej není. Například Olga je česky naprosto úchvatná a ta písnička Back in USSR (Beatles?) je anglicky s ruským přízvukem dost dobrá. Tahle komedie mě prostě pobaví, kdykoliv se na ni podívám. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Gene Hackman používal ve filmu speciální cigarety, které pouze vypouštěly dým - je totiž odnaučeným kuřákem a navíc byl po infarktu. (Sfinkter)
  • Karetní trik, který  Page (Jennifer Love Hewitt) předváděla ve filmu, jí naučil jevištní kouzelník Ricky Jay. (vercza)

Reklama

Reklama