Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Sosak 

všechny recenze uživatele

No to fakt ne - příšerná, svíjející se trapnost, založená na tak tuctovém námětu o looserovi, který chce na nové škole zaujmout. DJ Qualls je podivná kreatura v oblasti filmu, nikdy mu nepřijdu na chuť. Spoustě lidem, který znám se to líbilo, tak jsem se na to taky kouknul a bylo to...úmorný. Ošklivá podívaná. Už ne, prosím. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že ještě někdo chápe, že teenagerská komedie nemusí stát zrovna na "vyměšovacích" vtipech. Tahle komedie je jedna z mých nejoblíbenějších v této kategorii, i když do očí bijící Statečné srdce jim neodpustím. Aspoň, že vtipné scény tam mají hvězdy typu Vanilla Ice, Tony Hawk či ke konci David Hasselhoff. A ta Zooey Deschanel :). ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myšlienka super, no ten absurdný a prehnaný štýl to napokon celé spláchlo do obyčajného priemeru. A to je vlastne problém väčšiny teenage komédií, ktoré mávajú dobrý základ ale idiotský štýl spracovania. Pekne tu však bolo vykreslené to, že popularita sa získava naozaj náročne - no najmä na to, aby ju človek získal potrebuje byť plne excentrický a výstredný macher. Inak po nikom poriadne ani pes neštekne. Neviem prečo to tak je, ale taká je proste aj realita. Podobne ako to bolo vykreslené aj v tomto filme, hoci takým príliš extrémnym spôsobom. Inak, nedá mi nespomenúť 22-ročná Zooey Deschanel, naozaj sympatická žena už vo svojich filmových začiatkoch. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní středoškolská oddychovka plná solidních cameo roliček (hlavně Tony Hawk potěšil) a odkazů na známé filmy. Na vyhublíka Quallse kouknu čas od času celkem ráda, Eliza Dushku je ta správná high-school playmate a vidět blond mladičkou Zooey taky nebylo k zahození. Jediné, co mi na téhle komedii doopravdy vadilo, bylo neustálé a přehnané hraní na kameru (děláš něco, tak to dělej na diváka), ale buď jsem si na to v průběhu sledování zvykla, nebo se to zhruba v polovině fakt trochu omezilo, páč ke konci už jsem si toho skoro nevšimla. PS: Lovett musel bejt v něčem fakt výraznej, že je mi tak povědomej, ale když si projedu jeho filmografii, vůbec ten dojem nemám, že by mi tak utkvěl jen díky manželství s Robertskou?? ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tieto bezduché, bezhodnotné americké komédie pozerám len vtedy, keď už naozaj nemám na výber. Ale cez to všetko majú niečo do seba. Lacné vtipy, lacný scenár, lacní herci a aj tak sa na to dá pozerať. Ale tipujem, že Hasselhoff zhrabol za dvojsekundový záber viac ako celý štáb dokopy :). Ale to pobavilo najviac. 60%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama