Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Carodej_pes odpad!

všechny recenze uživatele

Podstoupit tak léčebnou kůru z Mechanického pomeranče, akorát by se na plátně místo násilností promítalo tohle, vyšel bych z kina vyždímaný jako třikrát vysušená houba. Pro žádný jiný film se ohodnocení odpad! nehodí více jak pro tento odpad! Vyhnout se obloukem, tohle vám bude strkat prst do pusy, až se nakonec poblijete. A potom vám to udělá znovu a znovu... ()

HonzaSim odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem komu udělal. "Posleení rok na škole pro něj byl utrpením." To pro mě tento film také! Jak jsem si jen mohl myslet, že to bude v motivačním duchu? Zas a znovu šlo o přiblblou komedii pro jednodušší část publika. Tohle byla ale jedna z nejhorších, které jsem viděl. Opět tak trapné a primitivní. Já se snad nepoučím. Kdybych věděl, který herec bude v hlavní roli, ušetřil bych si hodinu a půl života. Jak já tohoto šaška nemám rád. Dejte mi příště facku, až budu chtít vidět podobnou zhovadilost, děkuji. V tomto případě moje hodnocení nevylepší ani závěrečná skladba od mé nejoblíbenější skupiny Simple Plan. To bylo vážně otřesné. 15% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myšlienka super, no ten absurdný a prehnaný štýl to napokon celé spláchlo do obyčajného priemeru. A to je vlastne problém väčšiny teenage komédií, ktoré mávajú dobrý základ ale idiotský štýl spracovania. Pekne tu však bolo vykreslené to, že popularita sa získava naozaj náročne - no najmä na to, aby ju človek získal potrebuje byť plne excentrický a výstredný macher. Inak po nikom poriadne ani pes neštekne. Neviem prečo to tak je, ale taká je proste aj realita. Podobne ako to bolo vykreslené aj v tomto filme, hoci takým príliš extrémnym spôsobom. Inak, nedá mi nespomenúť 22-ročná Zooey Deschanel, naozaj sympatická žena už vo svojich filmových začiatkoch. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto je taká odpudivá kravina, že ma to miestami aj bavilo. Prvá pól hodina plná nešťastných stredoškolských trapasov a výzor DJ Quallsa,boli také smiešne prvky, že som sa neprestával smiať. A to sa ja na tom úplne trápnom, až Americko-fekálnom humore, smiať veľmi nezvyknem., už len s princípu. Po tejto super srande však prichádza na radu klasický tínedžerský motív, ktorý sa od dôb prvého American Pie nezmenil. Obsahovalo to tie klišé ako vzostup ega, americký futbaloví zápas o titul, láska s najväčšou celebritou školy, a iné nezaujímavé časti.. ale začiatok za to stál. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený snímek, který po dějové stránce nepřináší nic nového (o vzestupu outsidera), ale přináší dávku vtipů, jak původních tak parodovaných a s přesvědčivým charismatickým hlavním hrdinou (skvělý DJ Qualls), že nemůžu dát míň než 70%, velmi milé překvapení a velmi příjemná oddechová komedie. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama