Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (59)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Já tyhle rodinné komedie prostě můžu. Tím spíš, když jde o tu typickou mixovačku komedie - akční špionáž a utajování před rodinou, díky které se dostáváme sice do klasické šablonovité konstrukce, ale zato s velkou dávkou zábavy, nápadů a hlavně hromadou feel-good situací, u nichž po dlouhé době cítím, že nejde o nasílu tlačený humor, ale naopak o úplně nenucenou formu pobavení pro celou rodinu. A když přidám skvělou rodinku v čele s Wahlbergem, jsem prostě spokojen bez výhrad. Výborná oddechovka. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Je síce pravda, že u akcie mi chýbalo R-ko ale inak to bohato vynahradzuje slušný humor a fajn herecký výkonný hlavnej pätice. Hinds a Q tu majú iba také šteky, a u Hindsa cením, že ostáva vo vážnej rovine celú dobu. Prvé 2/3 fajn, ale po vyložený kariet to dostáva jedno klíše za druhým. Ale stále slušný jednohubkový nadpriemer. ()

Reklama

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Už mě to nebaví. Koukat na absolutní spotřebku, jen kvůli známým hercům, kteří jedou podle známé šablony, kde stačí jen poslouchat zvuk z jiné místnosti a ty pohyblivé obrázky úplně ignorovat. Je to na relax, to chápu, ale pokud vás láká dělat při sledování něco jiného, třeba krmit holuby, už v tak zasrané Praze, nemůže se jednat o dobrý film. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prostoducha rodinna komedia s generickym Wahlbergom a stale shick Michelle Monaghan. Tie iste stereotypy s dospievajucimi detmi a tiez iste manzelske zastieracky. Neprekvapi vas takmer nic, ale ak nic necakate, da sa pri tom zabavit ako pri nedelnom popoludnajsom milom filmiku - teda s par nasilnymi smrtami. Pozitivne je hlavne cast so znakmi "road-tripu" napriec Amerikou, ktora predstavi zaujimave lokality a par akcnych scen v starom obrovskom kasine. Priemer. ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Nevim no. Chvíli se to tváří, že by to nemuselo bejt tak špatný. Ale nakonci stejně zůstane pachuť toho, že to byla chujovina ve stylu Marky Marka. Jako já proti němu nic nemám, bože chraň, spíš naopak! A přesně proto si jeho filmy puštíte ne? - žádný hluboký moudra ani příběhy, dopředu víte, že ani o něco podobnýho nemá snahu (narozdíl od jinejch), klasická odreagovačka. A jak píšu, dlouho to tak vypadá a slušela by tomu pěkná čtyřka odpovídající žánru. Ten konec to ale tak nějak zabije..🤷‍♂️. Jakože tam už je té nelogiky na mě už příliš! Velkým plusem zůstává Michelle - můj typ se všim všudy!!😍 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme je niekoľko zmienok o matke Jessice (Michelle Monaghan), ako sa uchádzala o účasť na olympijských hrách v roku 2004 v Aténach v desaťboji. Ženy v Aténach ale v desaťboji nesúťažili. Ženy súťažili v sedemboji. (Arsenal83)
  • V The New York Times pochválili režiséra Jonesa slovami, že "dobre ovládol komixovo-trilerový tón a natočil akciu s vtipom a kreativitou" a tiež napísali, že Wahlberg je charizmatickejší, než bol na obrazovke za posledných takmer desať rokov“. (Arsenal83)
  • Malého Maxe Morgana hráli ve filmu dvojčata Iliana Norris a Vienna Norris. (raininface)

Reklama

Reklama