Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

numi 

všechny recenze uživatele

Fakt, že se někdo pokusil převést tenhle "comix" na filmové plátno, je samo o sobě slušnou diagnózou. Ale to, jak ho převedl, mi vymlátilo úplně všechny trumfy z ruky. Já snad na dvě hoďky umřel a byl v pekle... To už by někdo mohl zkusit dostat na plátno bandu ze Čtyřlístku. A to Čtyřlístek je proti diviznímu comixu Tank Girl minimálně extraligový. Co vede některé lidi v Hollywoodu k tomu, aby natáčeli adaptace nezfilmovateůných comixů, které by si navíc nekoupil ani rychlošípácký kolega Štětináč? Jedna hvězdička za Lori Petty, které to docela sluší, za Naomi Watts, která v závěru dostává trochu více prostoru, což je to jenom dobře, a za některá vtipná místa, která mě dokázala rozesmát. [březen 2006] ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Punkerka Tank Girl, Jet, klokani, dobrej soundtrack, Malcolm McDowell a Iggy Pop, strašně blbej nebo spíš nijakej příběh, skutečně přehnaně trhlá zábava..a vůbec to není tak špatné, jak se říká. Velmi dobře tu funguje propojení filmu s komiksovými vložkami a celkově je mi to sympatické, nehledě například na malý rozpočet a hrozné herectví. Příjemnej "malej" bizarní film, který je zbytečně moc zatracovaný, i když skutečně nejde o nic zázračného. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat feminismus. Superšvihlá komiksová zběsilost, která vypadá jako natočená partou sjetých poloamatérů s nulovým rozpočtem, rekvizitami splácanými někde na skládce, pár skvělými nápady a několika hereckými esy, které si prostě chtěly pořádně zablbnout. Kdo má rád ujetá dementní béčka, bude se bavit velice... ale nepochybuji o tom že komiks samotný je ještě o dost zábvnější. 7/10 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo. Komiksová anarchie, ne nějak extra dobře natočená, ale s neodolatelnou hlavní postavou. Lorri Petty je v tý roli prostě neodolatelná. Ujetá postapokalyptická punkerka, která bezprostředně všechny stírá a furt si dělá prdel i z überzloducha McDowella. Nedává to ani moc smysl, ale furt jsou tam bezva komiksový vložky a je to prostě fajn. A když si myslíte, že jste viděli všechno, tak se spolčí s klokaníma mutantama :D ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Tahle veselá holka není moc "srdceryvná". Kdyby aspoň přibylo toho divného humoru, ale ani to ne. Jede se nějak na sucho, nic "pořádně echtovně bizarního" se neděje a ani hlava šéfa VaM nebyla nijak oslňující. Zato již chápu jak se liší komiksové adaptace špatné, dobré, lepší a geniální a jakým způsobem se dají časově zařadit podle data vzniku. 1995 - to je přesný kámo.... Lepší slabota na sobotní večer... i když Lorry Petty má hodně divné rtíky... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Když Lorri Petty poprvé viděla náčrt své postavy řekla, „to jsem já, já jsem Tank Girl!“. (Pumiiix)
  • Lori Petty v roli Tank Girl vymění během filmů 18 druhů oblečení a změní stejný počet účesů. (Pumiiix)

Reklama

Reklama