Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sportovní novinářka má celý arzenál balicích her a umí si je užít, jenže pak se nečekaně zamiluje. Co teď, když nestačí skórovat, ale je potřeba dát do hry srdce? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Víte jak poznáte film od Netflixu? Rvou tam tu svou pošahanou homosexuální propagandu  tak, že po Láska přes okno 3: Z očí do očí (2024) kde si dva homosexuálové rozdali  zde máme film kde jiný chlap vykládá celý film o tom, že chce sbalit jiného chlapa a o tom jaký je to pocit si to s chlapem rozdat.  Jinak k filmu 4 kamarádi hrajou 12 let hru na balení vždy si najdou nějakého/nějakou  chlapa/ženskou  a tu sbalí a vyspí se s ním/ní. Nedělají to, protože někoho hledají spíše , protože se nudí. Jednou jediná ženská co tam je se zamiluje a chce to proměnit na vztah pak zjistí, že se jí nelíbí a zjistí, že po ní jede někdo jiný a  to celý film v kostce. Bohužel místo romantické je to spíše konverzační a věčně se tam kecá často i o úplných hovnech typu jaké hovna u něho doma ona sere a jaké mají velikosti navíc se to táhne a nudí. Těch 40 procent je za tu hlavní herečku a tu scénu s tou rybou jediný dobrý vtip v celém filmu. Jinak název je úplně mimo, když už se to mělo jmenovat hráči a ne hráčky. ženská tam byla jen jedna později dvě. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo vcelku originálne a potenciálne zaujímavé, ale po dejovej stránke to bola klasická šablóna v štýle "toto je muž mojich snov - ale vlastne nie". Áno, bolo tu viacero zábavných situácií, ktoré vyplynuli z tej snahy dostať sa do prirodzenej priazne, ale ako celok to bolo v podstate predvídateľné. Aj keď nechápem, že dvaja takí blízki priatelia sa zrazu "zobudili" až v takejto situácii. Slabšie 3* ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Režisérka průměrných párty romanticky laděných komedií, Trish Sie, přidává do své filmografie pátý zářez. Po pátém dílu Step Up, třetím dílu Ladíme a dvojici „no name“ fláků dostáváme na Den svatého Valenýna její nejpovedenější kousek. Ve snímku Players se nechala inspirovat postavou Barneyho Stinsona z Jak jsem poznal vaši matku a přináší divákovi zábavnou podívanou, ve které hrají prim absurdní sváděcí techniky. Co ale dělat, když hra přeroste v něco víc? Lze jednorázovku proměnit v romantický vztah? Tak přesně na tohle a ještě něco víc dostane divák od vztahových Dannyho parťáků, Adama, Brannagana, Ryana, Ashley a Mack, odpověď. Navzdory skutečnosti, že ve druhé polovině dochází filmu dech, můžu jej jakékoli romanticky laděné duši na dnešního Valentýna vřele doporučit. Tři hvězdy.  🙂 (14.02.2024) ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa, strašně nevtipné, infantilní a trapné, s hnusnou herečkou v hlavní roli... Souhlasím s Hapretorem, že je to těžko dokoukatelné, nevím, co tím Netflix myslel - ani komedie, ani romantika... "Vždyť už u něj chodíš kakat! Ale jen malý hovínka! " . To jako vážně, to má být film s doporučením od 16 let? Spíš max. do 16... Při jiné volbě herců, to mohlo být snesitelné, takhle není. Zbytečný film jako málokdy...5% ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

V prve rade mi reknete, proc to nekdo prelozil jako Hráčky? Vzdyt jde o partu dvou holek a trech kluku, ach jo....no nic. Je to klasicka romanticka komedie, kde je samozrejme vse predvidatelne. Ale bylo to fajn, sympaticke, potesil kratky sexy vystup Brocka O'Hurna a Tom Ellis? To je asi zbytecne komentovat :). ()

Galerie (88)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku. Obdobie natáčania trvalo od 26. júla do 10. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama