Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sportovní novinářka má celý arzenál balicích her a umí si je užít, jenže pak se nečekaně zamiluje. Co teď, když nestačí skórovat, ale je potřeba dát do hry srdce? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Režisérka průměrných párty romanticky laděných komedií, Trish Sie, přidává do své filmografie pátý zářez. Po pátém dílu Step Up, třetím dílu Ladíme a dvojici „no name“ fláků dostáváme na Den svatého Valenýna její nejpovedenější kousek. Ve snímku Players se nechala inspirovat postavou Barneyho Stinsona z Jak jsem poznal vaši matku a přináší divákovi zábavnou podívanou, ve které hrají prim absurdní sváděcí techniky. Co ale dělat, když hra přeroste v něco víc? Lze jednorázovku proměnit v romantický vztah? Tak přesně na tohle a ještě něco víc dostane divák od vztahových Dannyho parťáků, Adama, Brannagana, Ryana, Ashley a Mack, odpověď. Navzdory skutečnosti, že ve druhé polovině dochází filmu dech, můžu jej jakékoli romanticky laděné duši na dnešního Valentýna vřele doporučit. Tři hvězdy.  🙂 (14.02.2024) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo vcelku originálne a potenciálne zaujímavé, ale po dejovej stránke to bola klasická šablóna v štýle "toto je muž mojich snov - ale vlastne nie". Áno, bolo tu viacero zábavných situácií, ktoré vyplynuli z tej snahy dostať sa do prirodzenej priazne, ale ako celok to bolo v podstate predvídateľné. Aj keď nechápem, že dvaja takí blízki priatelia sa zrazu "zobudili" až v takejto situácii. Slabšie 3* ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásna romantická komédia, kde si uvedomíte, kam až dospel ten feminizmus, keď silná žena je silnou hlavne tým, že má kecy ako: "7 hodín som šukala!, "koukáš na mou pipinu" alebo niečo o sraní... Ako fakt, toto má byť niečo ako Hitch, ale tamto bola parádna romantická komédia, toto je negustovné aj pre hovnofila. ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa, strašně nevtipné, infantilní a trapné, s hnusnou herečkou v hlavní roli... Souhlasím s Hapretorem, že je to těžko dokoukatelné, nevím, co tím Netflix myslel - ani komedie, ani romantika... "Vždyť už u něj chodíš kakat! Ale jen malý hovínka! " . To jako vážně, to má být film s doporučením od 16 let? Spíš max. do 16... Při jiné volbě herců, to mohlo být snesitelné, takhle není. Zbytečný film jako málokdy...5% ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Obsadit olezlou čtyřicátnici do hlavní role romantické komedie, když je od začátku jasné, že je to v podstatě dvojitá prostitutka (první v sexu a v druhém je to v povolání, které zjevně fláká), to chtělo odvahu. Té herečky jsem se štítil od jejího prvního rande a prvních obscéních vět a její „parta“ na úrovni šmírovacích ubožáků kolem 13-16 let byla také k „popukání.“ Marně jsem přemýšlel, kdo byl cílovou skupinou diváků pro tvůrce tohoto filmu. Na IMDB tenhle škvár má 57%. Wow. Nabízet hrdinku, které vedle bezcitnosti nabízí leda tak pohlavní choroby, to byl tedy odvážný plán. Navíc, proč celá ta komedie o sbalení po noci sexu? To se lidi intimně poznají, tak proč se druhý den tváří, že se skoro neznají? Tohle je ta „správná západní společnost“? A co je na tom správného? Scéna z parku mě vyvolala dávení a přemýšlel jsem zda to dotrpím  do konce. Aby z nás rejža udělal úplné voly, tak nám hrdinka náhle píše jako génius. A řecké drama je tu vsunuté jak bota vlezlého pošťáka. S tak omezeným obzorem hodnot tu máme spisovatelku? A udělá konec vztahu kvůli článku, no ještě, že to nebylo kvůli rozbité pračce na prádlo, nebo ulomenému nehtu. To by teprve byl nářez. Wow podruhé. A z nebe  tu spadne počin a máme deset let milujícího blba, který pomáhá šukně, aby více šukala. To už mi připadalo skoro perverzní. Konec to nezachránil, protože tohle v životě nefunguje a už i ve filmu je to vyklišákované. (to zase mám super slovo..) 10% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku. Obdobie natáčania trvalo od 26. júla do 10. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama