Reklama

Reklama

VOD (1)

Cash (Orlando Bloom) se snaží žít poctivý a klidný život, ale když ho Velká kočka (Andie MacDowell) donutí vrátit se do jejích služeb, ukáže se, že je schopen všeho, aby ochránil město a jedinou rodinu, která mu zbyla. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý pokus o novodobý westernový eastern, z jakési pochybné, snad comicsové reality, ve které banda drogových zločinců ovládá nebo aspoň zastrašuje celé venkovské městečko i s šerifem, proti čemuž se postaví jeden místní vidlák. A onen vidlák není nikdo jiný, než náš milý starý známý Legolas, který díky rokům i maskérům poněkud zdrsněl a vypadá jako vágus a asociál. Ale i tak se mu jeho role dá vcelku věřit, na rozdíl od Big Cat MacDowellové, která sice i v důchodovém věku vypadá pořád dobře, ale v roli drsňácké šéfky gangsterů působí spíš trapně a tragikomicky. A co se akce týče, na jedné straně několik nečekaně brutálních momentů (vede scénka pro dvě kolena a dvě palice), na straně druhé silně nepodařená závěrečná přestřelka s retardovanou choreografií. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To nám ten Orlando dopadol. Musí hrať v takých béčkach a ešte aj doma sa musí kukať na Katy Perry bez mejkapu, čo je zážitok prudko odpudivej povahy. Niet divu, že mu dali rolu traumatizovaného chlapa. Jednoduchý film s akciou až na konci a všetkou tou žánrovou hyperbolizáciou, typickou pre lacnejšie filmy. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Legolas vstane z postele, zapáli si škváro, spraví tri zdvihy a päť klikov na verande chalupy v lesoch, nasadne na motorku a odfrčí v ústrety stojedenástim minútam nudy. Človek stále naivne čaká, že pozerá nejaký Céčkový slow burn z Amerického vidlákova, kde sa to ku koncu riadne rozbehne a vynahradí to predošlú hodinu trištvrte nudy, ale čakaj v lete Mikuláša. Kokot z toho. Tých pár akčnejších scénok postráda logiku, štýl aj napätie. Dajte pár autistom pištolky na kapsle a gumené nožíky a budete mať väčšiu zábavu. Dve hviezdy na Legolasa a Andy MacDowell už vráťte do hrobu, nedá sa na ňu pozerať. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Takový a tomu podobný filmy už asi budou jen kategorie C, maximálně B. A to znamený minimum finančních prostředků. Film s naprosto jednoduchým příběhem. Jenže hodinu nedochází k žádný reakci. Bluma jen chodí sem a tam, shání důkazy, a všemu zpočátku spíš přihlíží. Tohle je takový potvrzení toho, že doba Stevena Seagala ve formě byla prostě jen jedna. Až po hodině ničeho ocukrovanejch kecama o modlení se začne něco dít. Bohužel pohled na Andie s puškou v běhu, a její pohled jako když drží kus hovna, byl dost děsnej. A tak dvě hvězdy bohatě stačí. 40%. ()

Jemes 

všechny recenze uživatele

začátek je v pohodě, ale bohužel od zápletky, kdy se začne všechno hroutit to šlo dolů a dolů. Bohužel dnes tu máme spoustu lepších Trillerů a akčních filmů a nebál bych se tohle označit za Bčkový film. Hlavní postavu vám vyobrazí, jako někoho kdo si dokáže poradit, dokáže vše vyřešit, má nějakou minulost, ví že se nedá věřit lidem se kterými dříve dělal. Následně po úmrtí jedné postavy vám tu hlavní postavu dá se říct vymažou a dají vám jen blba, co dělá jednu blbost za druhou. Takže pokud si Orlanda pamatujete s těch lepších let, kdy hrál v dobrých filmech, tak si to radši ani nepouštějte :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v apríli 2022 v Campbellsburgu, Shepherdsville a New Castle, Kentucky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama