Reklama

Reklama

Jennifer Anistonová - víc než jen Rachel z Přátel

  • Velká Británie Jennifer Aniston: More Than Friends
Velká Británie, 2020, 59 min

Režie:

Danielle Winter

Scénář:

Danielle Winter

Hrají:

Jennifer Aniston (a.z.), Brad Pitt (a.z.), Courteney Cox (a.z.), Lisa Kudrow (a.z.), Matt LeBlanc (a.z.), Matthew Perry (a.z.), David Schwimmer (a.z.)
(další profese)

Obsahy(1)

Má nálepku kultovní role z kultovního seriálu a expartnerky Brada Pitta. Je za ní ale mnohem víc práce... Před několika týdny oslavila už pětapadesáté narozeniny, ale ženy a dívky po celém světě stále žádají po svých kadeřnicích sestřih, který nosila před třiceti lety. Nálepky Rachel z kultovního seriálu Přátelé se sympatická Jennifer Anistonová jen tak nezbaví. A pak je tu "ta věc" s Bradem Pittem. Kolik jejích fanynek nenávidělo Angelinu Jolie, když Jennifer přebrala jejího manžela! Světová pozornost se dodnes upíná na jakékoli setkání "páru snů", jak jim přezdívali. Jenže Jennifer Anistonová je, nikoli mimochodem, také dobrá herečka, producentka a příležitostná režisérka. Navíc působí natolik mladistvým dojmem, že se z její přítomnosti před či za kamerou můžeme jistě těšit ještě dlouhý čas. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Příjemně strávený čas s touto herečkou na České televizi Artu. Povavilo mě Angelina Jolie má pověst rozbíječka manželství a hned na to rozbila další manželství Brattu Pittovi. Nechápu co na ní kdo vidí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přirozené charisma a komediální talent. Nevyšlo to hned. Na počátku 90. let zaznamenala několik televizních seriálových neúspěchů. Zpochybňovala vlastní schopnosti, vzápětí ale přišel úspěšný konkurz do legendární show Saturday Night Live. A zanedlouho začala po deset sezón oslovovat miliony diváků coby součást jedné partičky z kavárny Central Perk. Absolutní fenomén (pravidla určovala v módě i skrze účes), na který dokázala navázat i na stříbrném plátně. Vedle komerčně úspěšných (většinou romantických) komedií mohli tvůrci pustit ukázky i z jejích dramatických rolí (Hra s nevěrou, Cake), ostatně právě ukázky jsou vesměs jen z trailerů. Mimo jsou i průpovídky novinářky skrze její vztah s Bradem Pittem, stejně jako nesmyslné výčty tržeb (tam za první víkend, tam americké tržby…). ()

Reklama

andrii 

všechny recenze uživatele

Jen o ní a fér tón. Jedině s tou, která se v podobě nezapře se Streisand Barbrou. Neustane. Přípitek pro nositelku kamarádství s kamerami. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama