Reklama

Reklama

Quackbusters kačera Daffyho

  • USA Daffy Duck's Quackbusters (více)

V tomto kačarovném animovaném filmu si kačer Daffy otevře agenturu na krocení duchů “Ghúlové jsme my”. “Je to otázka nabídky a poptávky,” vysvětluje stopař duchů. “Mí klienti nabízejí duchy, já vyžaduji peníze.” Uvidíte kačera “Za prachy udělám všechno” Duffyho nabízet své služby v televizi, také je povolán na pomoc kačeří dámě, posedlé zlým duchem, dále přijde duchařský pakt se Zedem Toppelem na strašidelné lince důvěry, a – když už mluvíme o nevstřícném publiku, Daffy se coby zpěvák sentimentálních šlágrů pokusí rozehřát noční klub transylvánských zloduchů. K veselému vymítání se připojí králíček Bugs, prasátko Porky, Tweety a Sylvester a většinu hlavních rolí v originále namluvil, se svým obvyklým mistrovstvím, Mel Blanc. Celá parta je tu – takže bude legrace. U Quackbusters kačera Daffyho budete kvákat smíchy! (Magic Box)

(více)

Recenze (35)

Campbell 

všechny recenze uživatele

V popisu chybý horor:-) Ne vážně jako malej jsem měl lehce nahnáno. Ježiš to byly časy. když jsem to viděl dnes to znamená asi po 8 letech co jsem to viděl naposled znova, tak jsem se bavil úplně stejně. Tenhle film jsem jako malej miloval, i když sem tam je scéna vystřihlá ze starších povídek(třeba Porky přespávající ve strašidelným domě). Jako malej jsem nesnášel scénu s Tweetym a koucourem v baráku kde se Tweety měnil na Hydea:-) Ach jo to byly časy. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Hromada kousků ze starších Looneytunesovských kraťasů s duchařskou tématikou zručně poskládaná za sebe, spojena novými příběhy a slepená v celistvě působící, velmi zábavný celek. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to slepené až běda, ale stále to má kouzlo Lonely Tunes. Nebudu to skrývat, jako milovník Bugse prostě Duffyho zas tolik nemiluji, ale návštěva Tweetyho se Slyvestrem opravdu potěšila. Některé části jsou citelně zábavnější než jiné a tak se těžko hodnotí Quackbuster jako celek (a to nemluvím o dabingu, který mi zase tolik nesedl). I těch zdejších 91% mi přijde dost mimo, protože výběr mohl nejen být vyrovnanější, ale celek mohl působit o dost lépe. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Buďme pro jednou spravedliví. Já Daffyho v jeho kraťasech také žeru i s navijákem, ale tenhle ulepený blábol ho připomíná jen animací... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem měl vždy radši jakoukoliv partičku od Disneye než postavy z Looney Tunes ale tento animák mě velice pobavil a i když se spíše jedná o sled několika epizod než plnohodnotný film výsledný dojem je velice pozitivní a nejednou jsem se opravdu zasmál. Výborný animák pro malé i velké. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že tuhle kreslenou jízdu vidělo pouze 268 uživatelů CSFD. To je nějaká mejlka...lidi asi neví, jak se to jmenovalo. Což bych se možná ani nedivil, protože já sám jsem to do nedávna nevěděl :)). ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

VHS s tímhle strašidelným speciálem mě provázela celé dětství! Umírající milionář Kubiš, peníze mizející z trezoru, králík Bugs s hlasem Jaroslava Kaňkovského, Hotel Doktora Golče, Bugs v Transylvánii... Dodnes si to pamatuji celé nazpaměť. Looney Tunes v nejlepší formě. ()

BitlDjus 

všechny recenze uživatele

Má nejoblíbenější VHS z dětství. Daffyho jsem miloval, spolu s tímhle snímkem to byl opravdu největší hit mého dětství. Klasický Lonney Tunes humor, skvělé postavy a nechyběla zde ani strašidelná atmosféra. Po dlouhé době jsem to znovu viděl a pripomněl si tenhle skvělý speciál, který potěší malé i velké. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Že jsem na animáky hodnější než na normální filmy, ale tahle slátanina neměla ani pořádný příběh a ani nebyla vtipná, což je asi tak to jediné, co jsem od toho požadoval. Dohromady tedy velké zklamání a vůbec nechápu, co to dělá v žebříčku. 35% ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Parapsychologové v plné kráse :) Znám jen verzi v českém dabingu, které je však naprosto úchvatná. "Podvedené příšery, pohlcení duchové, poražení ufoni, odcizení cizinci, odpařené přeludy a netvořící netvoři" 85% ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Super klasika ktorá poteší každého kto má rád toho otravného káčera. Sú perfektne poskladané tie staré-dobré príbehy, ale moja najobľúbenejšia - zajac vs. čarodejnica mi tu chýbala. Ale Drakula to bohato vynahradil. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Divně poskládaný duchařský animák, který je sice v podstatě zábavný, ale jako celek pro mě nefungoval. Podruhé bych to vidět nemusel. 60% = 3/5 ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Na Looney Tunes jsem v dětsví ujížděl. Klidně jsem vstal v sobotu v 6 ráno a dřep si k bedně, jen abych je viděl. Tohle bylo dobrý, bohužel to bylo spatlaný tak přiblble, že z toho víc jak tři hvězdy nevydupu. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Krom naprosto nudného a trapného songu v úvodu absolutní spokojenost - byť snímek nenabízí nikterak zvlášť propracovaný příběh (jedná se o několik strašidelných grotesek ze série "Looney Tunes" , spojené jsou tématem detektivní kanceláře kačera Daffyho, která se specializuje na paranormální jevy), tak i přesto je jeho sledování nesmírně zábavné. Animované násilí je poměrně decentní, ovšem překvapí "hororová" atmosféra (na Tweetyho po vypití "Hydeova" lektvaru nebyl hezký pohled) a vtipné hlášky pobaví, zejména špičkování mezi Bugsem a Daffym. Zdaleka nejlepší jsou však animace a kresba - vždy jsem obdivoval ten kontrast mezi postavami a pozadím, obojí má poněkud jiný "look" a to jsem u "Looney Tunes" vždy obdivoval. ()

Reklama

Reklama