Reklama

Reklama

Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2

  • USA Best of the Best 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Travis, jeden ze členů vítězného týmu amerických karatistů, se zapletl s podsvětím, zatoužil totiž po hlavní ceně v nezákonných zápasech, pořádaných v Las Vegas. Ve hře je sto tisíc dolarů. Utkání se odbývají v Koloseu, největší a nejbrutálnější aréně, kde neplatí žádná pravidla. Tam spolu bojují novodobí gladiátoři, aby mohli ve finále vyzvat soupeře nejobávanějšího, majitele klubu Brakuse. Travis byl při zápasu zabit a Tommy s Alexem se rozhodli vraha potrestat. Existuje jediný způsob, jak se k němu dostat. Oba přátelé tedy vstupují do arény smrti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

MacGyver 

všechny recenze uživatele

Najlepší z najlepších 2 veľmi voľne nadväzuje na svojho štyri roky starého predchodcu a od ušľachtilejšej čisto športovej tematiky preladil na oveľa tvrdšiu strunu (ktorú sme už počuli a videli nespočetnekrát:) V prostredí nelegálnych zápasov, kde je každá vedľajšia postava prakticky mŕtva dávno predtým, než prvýkrát vstúpi do arény, môže byť najlepší len jeden... Teda vlastne dvaja: Alex Grady a Tommy Lee sa vracajú s rovnako tvrdými päsťami ako v ,,jednotke“ a opäť sa na to dá v obvyklej pôvabnej triviálnosti dobre pozerať. Fanúšikovským obdobím ,,AKČNÝ FILM=DOBRÝ FILM“ prešla väčšina z nás a na takéto žánrovky sa skrátka nezabúda...:) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se že to skončí trapně jako pětka, kde se nakonci usmířily. Tohle bylo o něco lěpší než trapná pětka i když příběh je furt trapný je tu rozhodně víc fightů, Rhee není zase tak špatný, Penn byl supr ale sralo mě jak dopadl i když se to dalo předvídat už od začátku, Roberts mi tu furt nesedí stejně jako ta hudba vzatá z nějaký německý kriminálky. Po akční stránce lepší než 5, příběh celkem klišé blbost o pomstě. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká akčná séria "Karate Tiger" pokračuje! Je tu "Best of the Best 2". Alex Grady a Tommy Lee musia pomstiť smrť svojho kamaráta a spolubojovníka Travisa Brickleyho. Ten bol chladnokrve zabitý v drsnom undergroudovom, nelegálnom súboji v nevadskom Las Vegas. Alex a Tommy sa rozhodnú nájsť vraha ich priateľa. Chcú si s nim vyrovnať účty. Šiesta časť známej karate série nesie názov "Karate Tiger 6: Najlepší z najlepších 2". ** ()

castor 

všechny recenze uživatele

Typická arénovka, jejíž výjevy v paměti diváků splývají v několik červených šmouh a efektních karate úderů. Phillip Rhee se nakonec protáhl až k osmému pokračování, s Ericem Robertsem měli páté a šesté zastavení solidně rozehrané. Navíc jim tady sekunduje německý obr Ralf Moeller. Je to sice ryzí primitivismus, ale kdo tehdy u těchhle pirátských véháesek neprožíval nefalšovanou bojovou rozkoš? ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pro Claire byly filmy s Robertsem prokleté. Podruhé v Pocitu měla větší štěstí na rozsah role, ale tady jde jen o kouzlo béčkového akčňáku, všechna klišé jsou přítomna, takže jestli vás dojmou všechny ty scény tréningu a opakování rodinných hodnot společně s rubačkami pro zábavu lepší společnosti, nechť se líbí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Dej filmu začína po šiestich rokoch od konca prvého dielu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama