Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

boogieman 

všechny recenze uživatele

Araki popísal tento film ako beverly hils 90210 na acide. Absurdná debilita všetkého čo sa vo filme udeje je fantastická a miestami aj dosť vtipná. Rozhodne netradičný pohľad na teenagerov, ktorý mi prišiel zábavnejší ako všetky tie trapné schématické a navyše nepravdivé snímky o teenageroch z hollywoodskej dielne(a určite by sa našlo zopár takých aj mimo USA). ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Kolotoč debility kombinované ze zoufalstvím oproti němuž je i série American Pie vrcholně vskusnou decentní a společensky přípustnou komedií vhodnou i pro děti v mateřské školce. Vrcholem je pak závěrečná debilní homosekvence a parodie Vetřelce. Trest pro všechny, kteří hodnotí prcičky jinak než 5*! ()

Reklama

Blackhawks odpad!

všechny recenze uživatele

Abosolutně nechápu smysl tohoto ujetého filmu.. podíval jsem se na něj jen proto, že jsem se zkurveně nudil ( nechci být vulgární) ale měl jsem opravdu co dělat, abych se vydržel koukat do konce.. A závěrečná scéna téhle scifi-komedie tomu dodala korunu. Nezůstáva někdy rozum stát, nad podobnými filmy?! ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Teda musím říct, že snad v žádném jiném filmu než je Nowhere nezaznělo tolik mých milovaných kapel (Namátkou: Radiohead, Slowdive, Sonic Youth, Portishead, Hole a opravdu mnoho dalších), což je hodně velké plus. Film je jinak plný sexu, násilí, krve, drog, hrubých slov, halucinací, blití, močení, mimozemšťanů a.... myslím, že není třeba pokračovat, to se musí vidět! Ikdyž má tenhle film v českém překladu název "Zkurvená nuda", tak já se kurevsky bavil! ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo co proboha? Barevná slátanina bez děje plná drog, sexu a krve. Ze začátku jsem se ukrutně nudila a později jsem jen doufala, že se něco stane a nebude to taková nuda bez pořádného děje. Asi chápu, že právě to byl účel, nicméně i na to že stopáž není nijak dlouhá, byla neúnosně dlouhá - uvážíme-li že se tam naprosto nic neděje. Ale abych řekla i něco pozitivního- tak se tam dá najít pár myšlenek a dobrých scén, to ale asi neznamená že bych se na tenhle film někdy koukla znovu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)
  • Christina Applegate (Dingbat) si kvôli filmu prefarbila vlasy na červeno. (Msscastillo)
  • Film je završením trilogie, kterou Gregg Araki přezdívá souhrným názvem "Teenage Apocalypse Trilogy". Do trilogie dále patří filmy Totally F***ed Up (1993) a Zkurvená generace (1995). (Terva)

Reklama

Reklama