Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jerry Welbach (Brad Pitt) dostane dvě ultimáta. Šéf gangu chce, aby odjel do Mexika a dovezl vzácnou starou pistoli nazývanou Mexičan, nebo ponese následky. Další podmínku mu dá jeho přítelkyně Samantha (Julia Robertsová), která si nepřeje, aby jeho spojení s gangem dál pokračovalo. Zůstat naživu i přes problémy se svou dívkou je lepší než být mrtvý, a tak se Jerry vydává k hranicím. Najít pistoli je jednoduché, ale dostat ji domů je jiná záležitost. Zbraň totiž údajně nese prokletí, kterému Jerry stále více věří, zvlášť když se Samantha stane rukojmím chladnokrevného zabijáka Leroye (James Gandolfini), jehož si najal Jerryho nervózní boss (Bob Balaban). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Jak řiká Jarda: "Brad má rozhodně lepší filmy." A v tom má pravdu, jenže nemá práva psát komentáře, takže je to zas na mně. Na celý film by bohatě satčila zápletka Julia Roberts versus teplý nájemný profesionální zabiják. Zápletka o Mexičanovi je sice hezká, ale rozhodně nepůsobí jako hlavní tahoun filmu. A závěrečné spojení obou linií spíše škodí než prospívá. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Usnul jsem u toho a do té doby to vypadalo jako počin plný klišé - "Hlavně hlídej tu bouchačku a toho chlapa s prostřelenou hlavou Brade Pitte.. Jasně papi" :) frnk a už ujíždělo El Camino s oběma pryč :D EDIT: napodruhé se to zdá jako docela pohoda film. Takže až nepoběží v pracovní dny 22-0:30 rád ho sjedu ještě jednou a dám mu šanci. Teď zatím průměr. ()

Reklama

Decker 

všechny recenze uživatele

Zbytecne rozvlekle a nudne. Bitt nevyrazny a prehravajici, Robertsova krasna, ale hystericka a Gandolfini jako teplej zabijak je asi stejne presvedcivej jako Arnold coby Krystof Kolumbus. Co se tyce scenare, kdyby nebyl dvouhodinovy a tak nudny a snazici se byt strasne zajimavy a napadity nebylo by to az tak spatne. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zbytočne dlhé, ale inak príjemné. Zábavnejšie než svojho času 6 DNÍ, 7 NOCÍ. Juliu Roberts nemusím, ale tu mi prišla fajn. Komickosť filmu mi vyhovovala aj celkový nápad vzťahovej komédie s gangsterskými prvkami. Keby sa to prestrihalo, malo by to viac hlavu a pätu. Historka o vzniku pištole je skvelá. Rovnako ako James Gandolfini... ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Věta " Nemůžu najít kreditní tampony a karty Tampax." mě přesvědčila o tom, že nebudu tenhle film dokoukávat. A to je věc, kterou dělám naprosto vyjímečně. Příšrná slátanina, vtipy pitomý. Nechápu proč takový hvězdy hrály v tak dementním filmu. Julii Roberts mám celkem ráda, ale tenhle film dokazuje, že zas až tak úžasná hrerčka není. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Julia Roberts se tu seznámila se svým budoucím manželem, kameramanem Danielem Moderem. (Karlos80)
  • James Gandolfini ztratil pro roli téměř 20 kg. Váhu musel kvůli dalším závazkům zase nabrat. (Partina)
  • Natáčelo se v Real de Catorce a San Luis Potosi v Mexiku, v Las Vegas v Nevadě a v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama