Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nadšení pro film z toho přímo čiší, ale o nějaké zábavě nemůže být řeč. Zombie myslivci jsou jen trapný úlet. Těžko můžou vyrovnat dialogy, které tahají za uši a poslepované scénky, kde někdo bezhlavě pobíhá s kečupem na hlavě. Největší hvězdou je tak překvapivě Dáda, která jako jediná dokáže surfovat na parodické vlně, jenž smetla vše ostatní. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Takovýto "pokleslý žánr" mám hodně rád, nicméně tenhle film mě docela nudil a vzhledem k té krátké stopáži tedy dost! Místo toho, aby zábavnost přicházela "jen tak mimochodem", je to neskutečně upracované a hrané na efekt. Přesto se několik světlých okamžiků najde - mj. písničkový doprovod, několik povedených hlášek a zombíci "tančící disco". ()

Reklama

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Doktor Reiniš v úvode hovorí o piatich základných náhradných cieľoch skutočného života: 1. práca čiže kariéra 2. koníčky čiže hobby, 3. alkohol čiže drogy, 4. viera, 5. život venovaný rodine. Po záverečných titulkoch som našiel šiesty: sledovanie óber chujovín bez srandy a nápadu. Ale tváriacich sa ako zábavný film pre insiderov od insiderov. Dielo, kde tradícia nablblej českej televíznej inscenácie stretáva jednotvárne melodickú, ukričanú a nudnú rockovo tancovačkovú skupinu. Plus, aby sa to zdrclo (zrazilo), ako mlieko pri varení, pridal sa zombie motív a hahaha dialógy. Vlastne, raz to za pousmiatie stojí. Keď sa v záverečných titulkoch objavia tieto slová: "Svítící uši Martin Pomothy". ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Mladistvého intelektuála jsem se u Choking Hazardu moc nebavil. Potenciál tu sice byl, ale většinou je nevyužitý. Třeba postava „pornojehovisty“ je úžasná, ale v Izziho podání působí věrohodně pouze ta první půlka. Na tu druhou by bylo potřeba trochu nadhledu a to už bylo nad jeho schopnosti. To takový Honza Dolanský je pravý opak. Ten přesně pochopil, v jakém filmu hraje a celou dobu zachovává tu správnou míru nadsázky. A režijně je to tentokrát bohužel stejně obratné jako průměrný zombivec. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Dojemně a neurážlivě špatná amatéřština, které jde pouze o efektní důsledky (které jsou různou měrou šílené a ujeté, ať už jde o situace, nebo o hlášky) a na efektivní příčiny z vysoka kašle. Holt každý není jako Peter Jackson nebo Sam Raimi, kteří kdysi dokázali natáčet geniální brak za minimum finančních prostředků. Talent je zkrátka zapotřebí vždy. Nicméně pokud máte rádi filmy tohoto typu a fandíte nadšeneckým filmařům (i pokud jim zmiňovaný talent jaksi chybí), je pravděpodobné, že se budete u CHOKING HAZARD bavit. A je vlastně jedno, jestli se budete bavit spolu s tvůrci, nebo na jejich účet. 50 - 60 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • V plánu bylo natočit pokračování pod názvem Choking Hazard 2: Festung Halali. (Fenk)
  • Honorář Jaroslava Duška byla 1 koruna česká a měl se původně objevit jen v první polovině filmu. V průběhu natáčení však rozšířil svou účast i na druhou část filmu, a to stále v rámci původního honoráře. (scharkan)
  • Choking hazard je vůbec první českou zombie komedií a zároveň prvním celovečerním filmem Marka Dobeše. (ČSFD)

Reklama

Reklama