Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nočními ulicemi Moskvy se řítí černé BMW ujíždějící pronásledovatelům. Řetězec osudových událostí, končící střelbou, postavil čtyři přátele mimo zákon. V životě bez pravidel pro ně není cesty zpět a černý bavorák – silný a spolehlivý vůz, jenž se jim stal domovem, hrdiny odváží daleko od Moskvy, do nelítostného vyhnanství ruských nekonečných dálav… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Silně béčková gangsterka, která ničím moc nepřekvapí, ale na necelé 2 hodiny celkem diváka zabaví. Bohužel mi ale naprosto nesedli herci a díky spoustě hluchých míst mám celkové dojmy silně rozpačité. Škoda, že v tom nebylo více humoru - s takovým scénářem by z toho mohla být výborná krimi komedie, ale tvůrci to pojali jinak. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Skvelý film z drsného Ruského,gansterského prostredia ktorý ma hneď od začiatku posadil na sedačku a až do konca filmu som sa neskutočne bavil,nenudil som sa ani minutu.Krásny bavorák,super herci, Ruský vidiek,naháňačky na autách,občas nejaká tá streľa a perfektné vyvrcholenie.Toto všetko dopĺňala veľmi dobre zvolená hudba.Hodnotím opäť dosť subjektívne,pretože film na mňa strašne zapôsobil a zanechal vo mne skvelý dojem. Vždy si ho rád pozriem znovu,takže pre mňa 5* ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Film sice není nijak naspeedovaný akcemi, ale dobře vykresluje náladu a život v Rusku = brutální. Korupce, zločinost a beznaděj. Parta kluků, co si ani nepřiznávají, že jsou smrtelní a zločin je pro ně prostě živobytí. Zajímavé jsou flashbagy ostatních postav, co se s nimi stane (viz chlapeček s basebalkou) ()

FAxPR 

všechny recenze uživatele

neměl jsem s timhle filmem problém. ruské filmy moc neznám, tak se na ně vždyycky rád podívám. a tohle bylo tak lehké jako to šlo. lehce vulgární humor postav, lehce předvídatelný konec a lehce stravitelné. to vyzvánění mi vadilo. poslední scéná pana BMW nebyla, tak špatná, ale trochu přetáhla do "tohle bude arty". pravda šlo to trochu osekat. a postavy jsou dost papírové :/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velmi slušný film o partičce zlodějíčku co se rozhodnou ukrást BMW což se jim povede ale nesou za to následky a tak utíkají na venkov před mafií. Debutující režisér se nebál experimentovat s kamerou a hudbou. Ve filmu je nádherně vidět rozdíl mezi městem a venkovem Ruska což se mi velmi líbilo mimo to režisér kombinuje mobilní vyzvánění s hudbou a ve finále to zní velmi zajímavě. Celý film jsem se bavil v duchu road movie se špetkou syrového ruského černého humoru. Proč syrového?.... to uvidíte na konci ;) --- Máte ňáký prachy? – Já mám dvacku – Za dvacku si koupíš tak mlíko od babky ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama