Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ronon se musí dostavit k pohovoru I.O.A., kde se má prověřit, jestli je schopen být členem týmu na Atlantidě. Carterovou napadlo, že by Rononovi mohl pomoct Teal´c, který je s pohovorem obeznámen. Následně se Ronon s Teal´cem dostanou bránou do přestupní stanice - kvůli karanténě musí den počkat, než budou moci projít bránou na Zem. Na stanici se dostali také Wraithi, kteří ji kompletně ovládli. Ronon a Teal´c se schovali a společně musí zastavit Wraithy dříve, než se dostanou na Zem. (Varan)

(více)

Recenze (10)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastický díl! Teal'c, Ronon, Wreithi v SGC, Midway, akce, vše naprosto skvělé! Ale souboj Teal'c vs Ronon mohli nechat o chvíli déle (vsadil bych si těsně na Ronona, přece jen je o sto let mladší). ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wraithi napadnú medzigalakticku stanicu, aby sa cez ňu dostali na Zem. Maju tu smolu, že tesne pred nimi tam prišli Ronon s Teal'com. Ti sú skvelá dvojka, ich súboj na zaciatku je fantastický, stavila by som stovku na Teal'ca. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl určitě uvidí moc rádi všichni fanoušci SG-1 a SG-A. Teal'c VS Ronon Dex, to je naprosto skvělý námět, po kterém všichni toužili a konečně se toho dočkali. Kdo vzejde jako vítěz? Těžko říct :) ()

Reklama

Reklama